Παρασκευή, 24/01/2020

Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας στους Θερινούς Περιφερειακούς Αγώνες Κολύμβησης στην Άρτα

Πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο 10  Ιουνίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Άρτας  υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας οι  Θερινοί Περιφερειακοί αγώνες προ αγωνιστικών κατηγοριών 9-10-11-12 ετών.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές:
Ζιάκα Δέσποινα στα 50μ ελεύθερο και 50μ πρόσθιο κοριτσιών 11 ετών
Μπειντάρη Αλέξανδρο στα 50μ ελεύθερο αγοριών 9ετών
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για το ήθος τους , καθώς και για την προσπάθεια που κάνουν, μια προσπάθεια που είναι παρακαταθήκη για το μέλλον τους ως ενήλικες. Να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείχνουν στον σύλλογο και στους προπονητές μας.
Οι προσπάθειες αυτές των μικρών αθλητών μας  ας θεωρηθούν ως         « σ κ υ τ ά λ η » των επιτυχιών του μέλλοντος , κι ας γίνουν ερέθισμα του αισθήματος ευθύνης που πρέπει όλους μας να διακατέχει.
Κυρίως, όμως, ας γίνουν αιτία να εντείνουν τις προσπάθειές τους οι ιθύνοντες ώστε το άθλημα της Κολύμβησης να τύχει της ανάλογης προστασίας και ενδυνάμωσής της στην τοπική μας κοινωνία.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουν ξεκινήσει τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης   του συλλόγου μας στην μικρή πισίνα στο Δημοτικού Κολυμβητήριο Πρέβεζας.

 

Εγγραφές καθημερινά 16 έως 18 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ