Καλός ο καιρός το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γενικά καλός αναμένεται ο καιρός το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά μόνο στις παράκτιες και πεδινές περιοχές της περιφέρειας, καθώς στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλώνονται τοπικές μπόρες. Πιο αναλυτικά:
Την Παρασκευή 2/6/2017 θα επικρατεί ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την Ήπειρο, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε μετά το μεσημέρι στο εσωτερικό της…
περιφέρειας. Βροχοπτώσεις ίσως σημειωθούν στα ανατολικά ορεινά τμήματα, στα σύνορα δηλαδή με τη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 30 με 31 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, στους 29 με 30 στα ημιορεινά, στους 27 στις παραθαλάσσιες περιοχές και στους 26 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, κυρίως από τα δυτικά.
Το Σάββατο (3/6) και την Κυριακή (4/6) η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, γρήγορα όμως στο εσωτερικό θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρες οι νεφώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες σε μεγάλο τμήμα των νομών Ιωαννίνων και Άρτας, καθώς και στο εσωτερικό του νομού Θεσπρωτίας. Τα παράκτια τμήματα φαίνεται δεν θα επηρεαστούν από την αστάθεια παρά μόνο θα εμφανιστούν κάποιες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα, όπου σημειωθούν, θα είναι σύντομα και έως το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα της Παρασκευής, στις περιοχές όμως όπου θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις οι μέγιστες τιμές θα είναι χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά – νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ.
Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (5/6) αναμένουμε καλύτερο καιρό από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς θα επικρατεί ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μόνο στα ορεινά τμήματα στο ανατολικό τμήμα της Περιφέρειας όπου ενδέχεται να σημειωθούν και λίγες τοπικές μπόρες τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς στα πεδινά, στους 29 με 30 στα ημιορεινά, στους 27 στις παραθαλάσσιες περιοχές και στους 26 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά έως 3 μποφόρ.Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΚΑΙΡΟΣ

Έρχεται χιονιάς και στην Ήπειρο – Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ

19/01/2024, 1:51 μμ

ΚΑΙΡΟΣ

Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.

21/11/2023, 12:10 μμ

ΚΑΙΡΟΣ

Χαλάει ο καιρός στην Ήπειρο από σήμερα το βράδυ – Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ

25/10/2023, 11:14 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

Έρχεται η κακοκαιρία “PETAR” που θα επηρεάσει και την Ήπειρο

04/08/2023, 12:58 μμ

ΚΑΙΡΟΣ

Στους 50,2 °C η αίσθηση θερμοκρασίας σήμερα στην Πρέβεζα

25/07/2023, 6:34 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την Ήπειρο – Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

14/03/2023, 2:24 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα – Η Περιφέρεια Ηπείρου εφιστά την αυξημένη προσοχή

10/03/2023, 3:13 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ

‘Ηπειρος : Έρχονται χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο – Επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

25/01/2023, 2:28 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites