Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στους Μηλιωτάδες του Δήμου Ζαγορίου Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την έναρξη του νέου αυτού θεσμού πραγματοποιήθηκε σήμερα τελετή αγιασμού
Ξεκίνησε η λειτουργία του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στους Μηλιωτάδες του Δήμου Ζαγορίου Ιωαννίνων.
Ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας της εξυπηρέτησης των πολιτών, με την καθημερινή παρουσία και την άμεση επικοινωνία με τον πολίτη, καθώς και την άμεση επίλυση ζητημάτων που εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του νέου αυτού θεσμού πραγματοποιήθηκε σήμερα (16-06-2017) το μεσημέρι τελετή αγιασμού, στην αίθουσα του πρώην Γυμνασίου Μηλιωτάδων του Δήμου Ζαγορίου.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος, αναφέρθηκαν στις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Τοπικού Αστυνόμου, τόνισαν τα οφέλη του νέου αυτού θεσμού για την τοπική κοινωνία και ευχαρίστησαν τις τοπικές αρχές τόσο για την υποστήριξη τους στην υλοποίηση του θεσμού, όσο και για την αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών.
Ακολούθως ο Δήμαρχος Ζαγορίου κ. Βασίλης Σπύρου τόνισε  την σημασία του  θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στην ανάπτυξη σχέσεων επικοινωνίας και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία, στην αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και υπογράμμισε την άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Αστυνομίας.

 

Στην παραπάνω τελετή παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ζαγορίου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Αντιπύραρχος Γεώργιος Χαβέλας, εκπρόσωπος της 8ης Μεραρχίας, Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και φορείς και πολίτες της περιοχής.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Νίκη της ΔΑΚΕ με 55% στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

18/05/2022, 11:04 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Γιάννης Πάριος στα Γιάννενα

17/05/2022, 8:33 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Οι χοροί τελείωσαν και οι σαμπάνιες έμειναν στα Γιάννενα …

02/05/2022, 10:31 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Προχωράνε οι εργασίες για το ελικοδρόμιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων

28/04/2022, 9:56 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ανάβει το πράσινο φως για το υδατοδρόμιο στη λίμνη Ιωαννίνων-Εγκρίνεται περιβαλλοντικά η πρώτη λίμνη για υδατοδρόμιο στην Ελλάδα!

21/04/2022, 4:03 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στηρίζει τις έρευνες για φυσικό αέριο στα Γιάννενα ο Αλ. Καχριμάνης – Από την Λιγοψά Δήμου Ζίτσας η έναρξη ερευνητικών γεωτρήσεων

15/04/2022, 11:16 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites