Δευτέρα, 20/05/2019

Τα ονόματα των πρωταθλητών των special olympics πήραν τα γήπεδα τένις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Στο πλευρό των δύο παιδιών όπως πάντα ήταν οι δύο μητέρες τους.

Με την τοποθέτηση της πλακέτας στα γήπεδα τένις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, ολοκληρώθηκε σήμερα η ονοματοδοσία των γηπέδων τα οποία πήραν το όνομα των δύο παγκόσμιων πρωταθλητών των Special Olympics Χρήστου Πάκου και Διονύση Βουκελάτου.

Δύο χρόνια μετά την επιτυχία των δύο παιδιών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Los Angeles της Αμερικής, ο Δήμος Πρέβεζας έπραξε το αυτονόητο απέναντι στα δύο αυτά παιδιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει εκπληρώσει το χρέος του απέναντι τους.

Είναι γνωστό το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ένας από τους δύο αθλητές ο Χρήστος Πάκος  (Διαβάστε εδώ) για το οποίο ο Δήμος Πρέβεζας σφυρίζει αδιάφορα, ενώ θα μπορούσε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Στα της τελετής τα «αποκαλυπτήρια» της πλακέτας έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας μαζί με τους δύο αθλητές οι οποίοι δεν έκρυψαν την χαρά και την συγκίνηση τους για το γεγονός αυτό, ενώ στο πλευρό των δύο παιδιών όπως πάντα ήταν οι δύο μητέρες τους.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Ευάγγελος Γιαννουλάτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παππάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ