Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε Πρέβεζας προσφέρεται να φωτίσει δωρεάν το Ενετικό Ρολόι της πόλης

Οι προηγούμενες προσπάθειες του Συνδέσμου για εθελοντική προσφορά  προς τις υπηρεσίες του Δήμου έπεσαν στο κενό.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Π. Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ   Δωδώνης 40  Πρέβεζα   –  Τηλέφωνο:2682024911                        email:  sehpreveza@yahoo.gr   –    www.sehpreveza.gr

Aρ. Πρωτ.327 Πρέβεζα 23-06-2017

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε. Πρέβεζας  είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών  στον τομέα που μας αφορά ,αλλά δεν στέκεται μόνο εκεί . Θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε εθελοντικά στον τόπο μας , μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μας  , διότι θέλουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά .

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση άλλοθι, για την  υποβάθμιση και εγκατάλειψη των μνημείων. Ακόμα και αν τα μνημεία μας, είναι σε καλή κατάσταση , ακόμα και όταν τοποθετηθούν νέα φωτιστικά , σύντομα καταστρέφονται και αυτά από την έλλειψη συντήρησης ή λόγω δολιοφθοράς.

Χαρακτηριστικό  παράδειγμα, η παντελής έλλειψη φωτισμού του Ιστορικού πύργου του Ρολογιού , ύστερα από την βλάβη των υπαρχόντων φωτιστικών. Η επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας και η έκκληση που απεύθυνε, κινητοποίησε τον Σύνδεσμο μας  και αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία για την επισκευή τους .

Ο Σύνδεσμος μας  προτίθεται να επισκευάσει τα φωτιστικά δαπέδου και τα φωτιστικά τύπου σπότ ,με τα υλικά που απαιτούνται για την ομαλή και κυρίως ασφαλή λειτουργία όσων διέρχονται το χώρο και είναι στη διάθεση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου να συνδράμει όπου και όποτε χρειαστεί , πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης και των δημοτών.

Οι προηγούμενες προσπάθειες του Συνδέσμου μας για προσφορά  προς τις υπηρεσίες του Δήμου έπεσαν στο κενό. Τα δε αιτήματα που σας υποβάλαμε ,ουδέποτε απαντήθηκαν, ως οφείλατε .

Η υποβολή αιτήματος σε μια δημόσια υπηρεσία (άρθρο 10 παρ.3 του Συντάγματος) ενεργοποιεί το δικαίωμα στον αιτούμενο να τύχη έγγραφης απάντησης εντός μάλιστα ορισμένης χρονικής προθεσμίας.

Επίσης, κατ’ εφαρμογή του Συντάγματος, η υποχρέωση της διοίκησης για έγγραφη απάντηση στα αντίστοιχα αιτήματα των πολιτών εντός ορισμένης προθεσμίας, ρυθμίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 4, του Ν.2690/1999[2] Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας. Ειδικότερα προβλέπεται ότι οι δημόσιες υπηρεσίες, οι ΟΤΑ (α΄και β΄βαθμού – δήμοι και περιφέρειες αντίστοιχα) και τα ΝΠΔΔ, όταν υποβάλλονται αιτήσεις, οφείλουν να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις των ενδιαφερομένων και να αποφαίνονται για τα αιτήματά τους μέσα σε προθεσμία 50 ημερών, εφόσον από ειδικές διατάξεις δεν προβλέπονται μικρότερες προθεσμίες.

Επομένως  ,αναμένουμε την απάντηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου .

Εκ  μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Σταύρου Κων/νος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκαν οι Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές σε Νεκρομαντείο και Νικόπολη

29/05/2023, 10:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Πρέβεζας

29/05/2023, 9:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ηλέκτρα του Σοφοκλή : Την Τετάρτη 26  Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης στην Πρέβεζα

29/05/2023, 3:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εγκαινιάζεται το Σάββατο η Παιδική – Εφηβική βιβλιοθήκη του Δήμου Πρέβεζας

29/05/2023, 3:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παραδίδει το νέο Κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου

29/05/2023, 3:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα τιμήσει την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας

29/05/2023, 12:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του καθολικού της Ιεράς Μονής Αβάσσου.

29/05/2023, 12:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πιο δυνατό από ποτέ το Preveza Jazz Festival γιόρτασε τα 21α γενέθλιά του συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του

29/05/2023, 12:08 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites