Σάββατο, 23/03/2019

Άγονη η δημοπρασία εκμίσθωσης του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου στην Πρέβεζα;

H δημοπρασία θα επαναληφθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα Πρέβεζας. 

Για την Παρασκευή 23 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη η πλειοδοτική φανερή και προφορική Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας.

Το κατώτατο ετήσιο όριο μισθώματος έχει ορισθεί στις 3 χιλιάδες ευρώ ετησίως, αναπροσαρμοζόμενο σε ποσοστό 1% ετησίως και η διάρκεια της εκμίσθωσης θα είναι για 3 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κανένας δεν προσήλθε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας για να «χτυπήσει» την δημοπρασία και αυτό γιατί  το μίσθωμα που έχει ορισθεί θεωρείται υπέρογκο, ειδικά για το φετινό καλοκαίρι, αφού σχεδόν όλες τις ημέρες υπάρχει και μία εκδήλωση στο Δημοτικό Κηποθέατρο καθιστώντας δύσκολη την λειτουργία του Κινηματογράφου και την απόσβεση του μισθώματος.

Αν ισχύουν τα όσα σας μεταφέρουμε και τα οποία προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε όμως κανείς από το Δήμο δεν μας διέψευσε ή επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή, η δημοπρασία θα επαναληφθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ