Βίντεο κλιπ υπερπαραγωγή με το Ζάλογγο, την Πάργα και το Αλωνάκι

«KIM – ΑNDREAS “ELA” SINGLE»
Δελτίο Τύπου
Μια επικείμενη διεθνή συνεργασία με δεδομένη επιτυχία, το Pop-Icon της Heaven Music, ο KIM (Diamantopoulos) συναντά το γνωστό σε όλους μας ρώσο με ελληνικές ρίζες τραγουδιστή ‘’Andreas’’και ηχογραφούν τη νέα τους μουσική επιτυχία ELA, με ταυτόχρονη κυκλοφορία Video Clip τον Ιούλιο του 2017.
Τα γυρίσματα του βίντεοκλίπ επιλέχθηκε τελικά να γίνουν στην Πρέβεζα στα μέσα Ιουνίου και πιο συγκεκριμένα σε επιλεγμένα σημεία όπως το Ζάλογγο, η Πάργα, το Αλωνάκι. Η θετική στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου και του οικονομικού συμβούλου κ. Ξενοφών Καραβίδα ήταν κομβική γα την υλοποίηση στην Πρέβεζα της υπερπαραγωγής που αριθμεί περί τα 19 άτομα.
Την παραγωγή επιμελείται ο ΚΙΜ για λογαριασμό της Prime Art και της Heaven. O στοίχος του τραγουδιού είναι στην αγγλική και ρώσικη γλώσσα. Τη σκηνοθεσία του οπτικοακουστικού clip έχει αναλάβει ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, σκηνοθέτης του Νο.1 video clip σε προβολές στην Ελλάδα «Mamachita – Claydee Lupa» [50.000.000+ προβολές στο youtube] καθώς και λοιπών κορυφαίων καλλιτεχνών, μεταξύ άλλων Νατάσα Θεοδωρίδου, Χολίδη, Οικονομόπουλο, Μέλισσες κ.α.
O Αndreas εισέρχεται στο ελληνοκυπριακό μουσικό και τηλεοπτικό στερέωμα  δυναμικά αφού διαθέτει περισσότερους από 1.500.000 fans και είναι , φυσικά, ο ρώσος πόπ στάρ που κατάφερε να αποσπάσει συνεχόμενα διεθνή βραβεία σε φεστιβάλ μουσικής, με ατελείωτες συμμετοχές σε περιοδικά και ρεκόρ εξωφύλλων στη Ρωσία. Το 2008 συνεργάστηκε με τον έλληνα στιχουργό  Φοίβο στο τραγούδι  “Nicotine”.  Ένα pop φαινόμενο στην Ρωσία.
Ο Kim (Diamantopoulos), ένας από τους κορυφαίους νεαρούς καλλιτέχνες της γενεάς του σημειώνοντας πρωτόγνωρη επιτυχία από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Μετράει δισκογραφικά πολλές ραδιοφωνικές και διαδικτυακές επιτυχίες. Δύο σημαντικά σημεία αναφοράς της καριέρας του αποτελούν το τραγούδι-ντεμπούτο με τους Master Tempo «Υπάρχουνε Στιγμές» (https://www.youtube.com/watch?v=NaLge_N68pc)  όπου κατέγραψε το ρεκόρ των 7.000.000 θεάσεων μέσα σε ένα εξάμηνο με Νο.1 θέση στα Radio Charts  σε Ελλάδα και Κύπρο για τρεις μήνες, όπως και το πρόσφατο summer hit “Κάνω Καλοκαίρια” (https://www.youtube.com/watch?v=J10XjXaOLNo)  που γυρίστηκε από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη στην Μύκονο το καλοκαίρι του 2016 με χορηγούς-συνεργάτες όπως το ξενοδοχείο Cavo Tangoo και πολλών άλλων εταιριών. (https://www.facebook.com/kimdiamantopoulosofficial/?fref=ts).
Στο βιντεοκλίπ θα συμμετέχει και η Playmate Ουκρανίας 2017.

Η προώθηση της συγκεκριμένης δισκογραφικής δουλειάς των δύο τραγουδιστών θα γίνει στην Ελλάδα και Κύπρο από το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 και από τη Ηeaven Music ενώ στη Ρωσία και Ουκρανία από το περιοδικό Playboy και μεταξύ άλλων τηλεοπτικών δικτύων της χώρας και το τηλεοπτικό δίκτυο Music Box.  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites