Αισθητική αναβάθμιση του εξωτερικού μέρους και του αύλειου χώρου του σπιτιού που διέμενε ο ποιητής Κ. Καρυωτάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΠΡΕΒΕΖΑ”   θέλει δημόσια να εξάρει την κατανόηση και συμβολή της Δημοτικής Αρχής στην υλοποίηση της πρότασής του για αισθητική αναβάθμιση του εξωτερικού μέρους και του αύλειου χώρου του σπιτιού που διέμενε ο ποιητής Κ. Καρυωτάκης.
Να επισημάνει επίσης την ενεργοποίηση, προς το σκοπό αυτό του αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Γιαννουλάτου και της εντεταλμένης για θέματα πολιτισμού δημοτικής συμβούλου κας Ε. Αγγέλη.Αποτέλεσμα αυτής της πρότασης – συνεργασίας και της εθελοντικής προσφοράς του Συλλόγου μας ήταν αυτή η πολιτιστική γωνιά της πόλης μας  να αναδύει τις ημέρες των εορτών, αλλά και στη συνέχεια , το σεβασμό και την αξιοπρεπή στάση της πόλης μας προς την ιστορία της.
Δικαιώνει δε πλήρως τις θέσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου μας ότι μια ειλικρινής και ανυστερόβουλη συνεργασία θεσμών και πολιτών  είναι πάντα κέρδος για τον τόπο.Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για την ανάδειξη και προστασία και άλλων  μνημείων και χώρων (κάστρα, πύργος ρολογιού, Κυανή Ακτή, Βρυσούλα, Προξενεία κ.λ.π.)γιατί η Πρέβεζα πρέπει να ξαναβρεί και να αξιοποιήσει τον πλούσιο ιδιόκτητο πολιτισμό της και να ξανασυναντηθεί με την ιστορία της.Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε το εργατικό δυναμικό του Δήμου που συμμετείχε στις εργασίες καθώς και το μέλος του Συλλόγου μας κ. Ι. Μπούρη που μας προσέφερε από το ανθοπωλείο του τα φυτά που αναβάθμισαν την όλη εικόνα του σπιτιού του Καρυωτάκη και του περιβάλλοντος χώρου.            
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΡΕΒΕΖΑ”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για όλους τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως του κλάδου και τομέα απασχόλησης

24/11/2020, 5:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαφάνιση 47χρονου στην Πρέβεζα

24/11/2020, 2:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Rapid Test για τον κορωνοϊό σε όσους εργάζονται ως Delivery ζητά από τον ΕΟΔΥ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

24/11/2020, 1:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Απεργιακή συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσει ο Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας

24/11/2020, 12:59 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδρίασε το Τοπικό Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάργας

24/11/2020, 12:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενημερωτική καμπάνια για την παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών

24/11/2020, 12:01 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites