ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο επίκεντρο η λήψη μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών για το 2017

Πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Πρέβεζας (Σ.Ο.Π.Π) με θέμα την λήψη μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών για το 2017


Με κατάμεστη την αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαίου 2017 η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας, υπό την προεδρία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αλιείας και Αμβρακικού κ. Βασίλη Γιολδάση με θέμα «Σχεδιασμός και μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών 2017»,  παρουσία του Προϊστάμενου Διεύθυνσης πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δ. Μαυρογιώργου.
Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Ροπόκης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Ζηρού κ. Κ. Κατραχούρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  κ. Περικλής Βασιλάκης και Γιώργος Ζάκας, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας κ. Αθ. Μικρούλης, ο Διοικητής της Π.Υ. Πάργας κ. Γ. Νίτας, ο Διοικητής της Π.Υ. Φιλιππιάδας κ. Βασ. Μπόχτης, εκπρόσωποι του ΑΔΦ του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, ο υποδ/ντής της Αστυνομικής Δ/νσης Πρέβεζας Αθ. Γούλας,  ο προϊστάμενος Τμ. Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας κ. Α. Σεϊτανιώτης, ο Δ/ντης περιβάλλοντος Δ. Πρέβεζας κ. Ευ. Καζούκας,  ο Υπεύθυνος  Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δ. Ζηρού κ. Γρ. Ζαχαριάς, εκπρόσωπος του γραφείου Πολ. Προστασίας Δήμου Πάργας Ευαγ. Γιαννόπουλος, από τη Διεύθυνση Δασών ο Δ/ντής κ. Β. Δάλαρος και η δασολόγος Όλγα Στρατάκη, ο Γεν. Διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Κων/νος Παπουτσής, ο κ. Χ. Παπουτσής, Προϊστ. ΔΕΔΔΗΕ Πρέβεζας, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ κ. Αν. Λαμπίδης, ο κ. Π. Κροκίδας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, ο εκπρ.  Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Ευ. Ντάκουλας, ο εκπρ. της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Παν. Κωστούλας, η κα Μάρθα Μπάκα, προϊσταμένη Δημοτ. Αστυνομίας Πρέβεζας, ο Δ/ντης Λειτουργίας κ’ Συντήρησης Ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας κ. Γεωρ. Μπίγερης, ο κος Γε. Γοδέβενος από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ο Ι. Παππάς εκπρόσωπος των κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ, εκπρόσωποι της εθελοντικής ομάδας ΛΕΚ Β. Ράπτης και Αθ. Κοτσαρίνης, ο κ. Αγ. Καλτσίδης, Δ/ντης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πρέβεζας, η κα Ε. Αθανασούλα, Προϊστ. Τμ Περ/κης Υγιεινής & Υγείας, η Μ. Ζουρουφίδου Προϊσταμένη του Τμήματος Κοιν. Πολιτικής Δήμου Πρέβεζας,  η κα Κων/να Κωνσταντή της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πρέβεζας, κ.α.
Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιολδάσης καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τόνισε τη σημασία των συσκέψεων αυτών για την πολιτική προστασία και την πρόληψη, καθώς μέσα από αυτές επιτυγχάνεται εμβάθυνση της συνεργασίας και καλύτερος συντονισμός.

Ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πολύ καλή και εποικοδομητική συνάντηση. Τόνισε ότι είναι σημαντικό που όλοι μετέχουν στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας και ότι μέσω της συνεργασίας μπορεί να βρεθεί λύση σε πολλά προβλήματα, για δε τις πυρκαγιές ανέφερε ότι το σημαντικότερο είναι η πρόληψη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού από τα σχολεία

20/01/2022, 12:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ψάχνει για “σανίδες σωτηρίας” ο Δήμαρχος – Άρχισε η γκρίνια στο “στρατόπεδο” του Νίκου Γεωργάκου

20/01/2022, 12:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Πρέβεζας έφτασαν και πάλι στην Βουλή – Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας κατέθεσε βουλευτής του ΜέΡΑ25

20/01/2022, 11:24 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

150.000€ έκτακτη επιχορήγηση στον Δήμο Πάργας

19/01/2022, 3:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Δήμος Ζηρού : Άρχισε η 3η φάση απογραφής πληθυσμού

19/01/2022, 3:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πρέβεζας συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του

19/01/2022, 3:08 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites