ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο επίκεντρο η λήψη μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών για το 2017

Πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Πρέβεζας (Σ.Ο.Π.Π) με θέμα την λήψη μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση των Δασικών Πυρκαγιών για το 2017


Με κατάμεστη την αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαίου 2017 η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας, υπό την προεδρία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αλιείας και Αμβρακικού κ. Βασίλη Γιολδάση με θέμα «Σχεδιασμός και μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών 2017»,  παρουσία του Προϊστάμενου Διεύθυνσης πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δ. Μαυρογιώργου.
Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Ροπόκης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Ζηρού κ. Κ. Κατραχούρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  κ. Περικλής Βασιλάκης και Γιώργος Ζάκας, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας κ. Αθ. Μικρούλης, ο Διοικητής της Π.Υ. Πάργας κ. Γ. Νίτας, ο Διοικητής της Π.Υ. Φιλιππιάδας κ. Βασ. Μπόχτης, εκπρόσωποι του ΑΔΦ του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, ο υποδ/ντής της Αστυνομικής Δ/νσης Πρέβεζας Αθ. Γούλας,  ο προϊστάμενος Τμ. Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας κ. Α. Σεϊτανιώτης, ο Δ/ντης περιβάλλοντος Δ. Πρέβεζας κ. Ευ. Καζούκας,  ο Υπεύθυνος  Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δ. Ζηρού κ. Γρ. Ζαχαριάς, εκπρόσωπος του γραφείου Πολ. Προστασίας Δήμου Πάργας Ευαγ. Γιαννόπουλος, από τη Διεύθυνση Δασών ο Δ/ντής κ. Β. Δάλαρος και η δασολόγος Όλγα Στρατάκη, ο Γεν. Διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Κων/νος Παπουτσής, ο κ. Χ. Παπουτσής, Προϊστ. ΔΕΔΔΗΕ Πρέβεζας, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ κ. Αν. Λαμπίδης, ο κ. Π. Κροκίδας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, ο εκπρ.  Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Ευ. Ντάκουλας, ο εκπρ. της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Παν. Κωστούλας, η κα Μάρθα Μπάκα, προϊσταμένη Δημοτ. Αστυνομίας Πρέβεζας, ο Δ/ντης Λειτουργίας κ’ Συντήρησης Ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας κ. Γεωρ. Μπίγερης, ο κος Γε. Γοδέβενος από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ο Ι. Παππάς εκπρόσωπος των κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ, εκπρόσωποι της εθελοντικής ομάδας ΛΕΚ Β. Ράπτης και Αθ. Κοτσαρίνης, ο κ. Αγ. Καλτσίδης, Δ/ντης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πρέβεζας, η κα Ε. Αθανασούλα, Προϊστ. Τμ Περ/κης Υγιεινής & Υγείας, η Μ. Ζουρουφίδου Προϊσταμένη του Τμήματος Κοιν. Πολιτικής Δήμου Πρέβεζας,  η κα Κων/να Κωνσταντή της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πρέβεζας, κ.α.
Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιολδάσης καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τόνισε τη σημασία των συσκέψεων αυτών για την πολιτική προστασία και την πρόληψη, καθώς μέσα από αυτές επιτυγχάνεται εμβάθυνση της συνεργασίας και καλύτερος συντονισμός.

Ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πολύ καλή και εποικοδομητική συνάντηση. Τόνισε ότι είναι σημαντικό που όλοι μετέχουν στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας και ότι μέσω της συνεργασίας μπορεί να βρεθεί λύση σε πολλά προβλήματα, για δε τις πυρκαγιές ανέφερε ότι το σημαντικότερο είναι η πρόληψη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Σοβαρές επιφυλάξεις για τον τρόπο που ανοίγει ο Τουρισμός, ακόμα και από τους ίδιους τους εκπροσώπους του κλάδου 

15/05/2021, 7:12 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Πρέβεζα – Αναλυτικά η κατανομή

15/05/2021, 7:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αστυνομικοί της ασφάλειας Πρέβεζας συνέλαβαν σε περιοχή της Αθήνας άνδρα για διακίνηση ναρκωτικών

15/05/2021, 7:01 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Δημάρχου Πάργας με κατοίκους της Τ.Κ. Αμμουδιάς

15/05/2021, 6:56 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέα θεματική Αντιδήμαρχος Πάργας αναλαμβάνει η Αγγελική Ρεπάνη

15/05/2021, 6:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΔΕΥΑ Πρέβεζας : Εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργο ύδρευσης 620 χιλιάδων ευρώ

14/05/2021, 9:28 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites