Τρίτη, 28/01/2020

Οι ατάκες του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την Πρέβεζα και το Survivor!

Με κέφια και χιουμοριστική διάθεση η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για την ψήφιση του 4ου Μνημονίου.

Όταν μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ο υπουργός Οικονομικών ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας, προσπάθησε να… ελαφρύνει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, κάνοντας μια αναφορά στο Survivor!
«Μίλησε ο πρωθυπουργός μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν χρειάζεται να έχουμε εντάσεις αυτή την ώρα, έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε αυτή την ώρα αφού οι 9 στους 10 Ελληνες τώρα βλέπουν Survivor» είπε χαμογελώντας ο υπουργός οικονομικών προκαλώντας γέλια αλλά και κάποιες μικρές αντιδράσεις.
Ο κ. Τσακαλώτος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ιδιαίτερη πατρίδα του την Πρέβεζα λέγοντας «Όταν πάω στην Πρέβεζα, μου λένε δεν με νοιάζει για την σύνταξη, αλλά το παιδί μου να βρει δουλειά».
Με μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν θα περιμένουμε την επόμενη επίσκεψη του κ. Τσακαλώτου στην Πρέβεζα για να μάθουμε με ποιους Πρεβεζάνους συνομιλεί ο Υπουργός Οικονομικών που δεν τους ενδιαφέρει η σύνταξη!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ