Τρίτη, 14/07/2020

Στην Πρέβεζα η πρώτη συνάντηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Πρέβεζα, 04/05/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τα μέλη της νεοϊδρυθείσας 7ης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κατά την 1η συνάντηση που πραγματοποιεί η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στην πόλη της Πρέβεζας.
Σκοπός της συνάντησης είναι η γνωριμία με τους εκπροσώπους των ομίλων που αποτελούν τα μέλη της Περιφέρειας, η ανταλλαγή απόψεων και η από κοινού επιβεβαίωση των πολλαπλών ωφελειών που έχει η σύσταση της νέας Περιφέρειας για όλους.
Τα μέλη της 7ης Περιφέρειας είναι Ναυτικοί Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοι από τις περιοχές των Ιωαννίνων, του Αγρινίου, της Βόνιτσας, του Αστακού και των νησιών του Ιονίου. Είναι η πρώτη φορά που έφοροι μιας Περιφέρειας αναλαμβάνουν προσωπικά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κύριος Αντώνης Δημητρακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της, κύριος Απόστολος Παπαθανασίου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο σημαντική είναι η ίδρυση της νέας Περιφέρειας.
Η ύπαρξη πολυάριθμων ναυτικών ομίλων στην περιοχή που καλύπτει η 7η Περιφέρεια αποτέλεσε το βασικό λόγο για τη δημιουργία της και η πόλη της Πρέβεζας, η οποία κατέχει θέση κομβικής σημασίας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την έδρα της.  
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Margarona Royal στις 17:30 το απόγευμα.
Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ