ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: «Σχεδιασμός καλοκαιρινής εκστρατείας φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας 2017»

ΘΕΜΑ: «Σχεδιασμός καλοκαιρινής εκστρατείας φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας 2017»

Αγαπητοί φίλοι,
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας διοργανώνει από το 2012 και κάθε καλοκαίρι καλοκαιρινή εκστρατεία με σκοπό την προώθηση του βιβλίου και της αναγνωσιμότητας στο πλαίσιο της συνεργασίας της αρχικά με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το Future Library και τα τελευταία 2 χρόνια με την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Από το 2012 που η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πρέβεζας συμμετέχει στο πρόγραμμα, έχουν διεξαχθεί με επιτυχία περισσότερες από 250 δράσεις με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών.
Η επιτυχία των δράσεων αυτών, ανήκει σε μεγάλο βαθμό στην πολύτιμη βοήθειά των εθελοντών  που χωρίς την ουσιαστική συμβολή τους, η επιτυχία των προγραμμάτων αυτών δεν θα ήταν εφικτή.
Η φετινή εκστρατεία φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας θα διεξαχθεί σε όλη την Ελλάδα από τις 15/6/2017 έως και τις 8/9/2017 με τίτλο : «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ» . Όλα ξεκινούν από ένα σημείο, το σημείο εκκίνησης. Γύρω από αυτό προστίθενται με τον καιρό άλλα σημεία ιστορίες, φωτάκια, τελίτσες, γραμμές, στάσεις, μονάδες, κόμβοι, ερμηνείες. Οι βιβλιοθήκες είναι σημεία γύρω από τα οποία πλέκονται ιστορίες, μεγαλώνουν παιδιά, γεννιούνται δυνατότητες, χτίζονται κοινότητες. Είναι σημεία συνάντησης.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη θέλοντας να εμπλουτίσει το Δίκτυο των εθελοντών της και να δώσει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται ν να ασχοληθούν με το βιβλίο και τα παιδιά, καλεί όσους επιθυμούν να περάσουν ένα ξεχωριστό και δημιουργικό καλοκαίρι  με τον κόσμο των βιβλίων και των παιδιών, να λάβουν μέρος στη διεξαγωγή της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικότητας.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας έως την Τετάρτη  31/5/2017.
Πληροφορίες: στο τηλ. 2682019889 ή  στο dbprevezas@yahoo.gr
Υπεύθυνοι προγράμματος: Κατερίνα Κορωναίου – Σπυρίδων Λάμπρος
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!  
Με εκτίμηση,
Ελευθερία Αγγέλη – Παπαϊωαννίδη
Δημοτική  Σύμβουλος

Εντεταλμένη σε θέματα πολιτισμού

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Αρνητικά όλα τα rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στη Φιλιππιάδα

12/05/2021, 3:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η OPSON COMMERCE IKE αποκλειστική αντιπρόσωπος της ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ζητά υπαλλήλους

12/05/2021, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κάλεσμα της Δ. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για συγκρότηση ομάδας επιτηρητών εν όψει των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

12/05/2021, 12:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με Astra Zeneca εμβολιάστηκε και ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας

12/05/2021, 12:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για τα πρώην στρατόπεδα χωρίς να καλέσει το ΤΕΕ

12/05/2021, 12:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Χιλιάδες τα τεστ και οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο – 35 επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 νοσηλευτήκαν στο Νοσοκομείο από την αρχή της Πανδημίας

12/05/2021, 11:53 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites