Το Έντονο Παρασκήνιο για να μην συναντηθεί ο Γιώργος Νίτσας με τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας!

Υπήρξαν αντιρρήσεις και μάλιστα έντονες από ορισμένους προκειμένου να συναντηθεί ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νίτσας, εκπροσωπόντας την δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”  με τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου, ενώ μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου η συνάντηση ήταν στον αέρα. Προσπάθησαν να κάνουν ότι περνούσε από το χέρι τους, για να μη γίνει αυτή η συνάντηση. Γιατί άραγε;;;  Τελικά ερωτηθείς ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης,



όχι μόνο έδωσε την έγκρισή του, για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, αλλά και τις ευλογίες του τρόπον τινά, προς απογοήτευση ορισμένων (εκτός ΝΟΔΕ). Εκπροσωπόντας την δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ο Γιώργος Νίτσας αναφέρθηκε στους λόγους αποχώρησης από την ΑΣΥΠ και τη συνεργασία που υπήρχε. Με ήπιο πολιτικό λόγο ο Γιώργος Νίτσας, αλλά αφήνοντας σαφέστατες αιχμές ενάντια στον κ. Δημήτρη Παππά και την ΑΣΥΠ συνολικότερα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στο δήμο Πρέβεζας, δεν υπάρχει μείζονα αντιπολίτευση, αλλά συμπολίτευση από τη μειοψηφία, επίσης ότι 2,5 χρόνια απροκάλυπτα ο κ. Παππάς προκαλεί την “Ανάπτυξη Τώρα” αλλά και  όλους τους πολίτες που στήριξαν την προσπάθεια συνεργασίας των δύο παρατάξεων. Για τον κ. Παππάς και την ΑΣΥΠ ο κ. Νίτσας εξήγησε ότι ψηφίζει όλους τους προϋπολογισμούς και τους τρεις μέχρι σήμερα, συμμετέχει σε όλες τις απευθείας αναθέσεις, ότι έδωσε πολιτική κάλυψη και στο ζήτημα των “καυσίμων” σημειώνοντας ότι υπάρχουν  όλα τα στοιχεία που δείχνουν την παράβαση. Επίσης αναφέρθηκε σε πολιτική κάλυψη του κ. Παππά και της ΑΣΥΠ στον κ. Μπαίλη και την παράταξη του, στο ζήτημα της μη ανάδειξης όλων των αγωγών που έχουν καταθέσει διάφοροι εργολάβοι, διεκδικώντας χρήματα από τον δήμο Πρέβεζας,  από έργα υπαρκτά και μη, που γίνανε για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, χωρίς αποφάσεις, μελέτες κλπ. Πάντως ορισμένοι αντιστάθηκαν σθεναρά όσο μπορούσαν προκειμένου να μην γίνει η συνάντηση της δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” με τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας (επαναλαμβάνουμε εκτός ΝΟΔΕ Πρέβεζας), αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε σε ποιούς αρέσει να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση ανάμεσα στην ΑΣΥΠ και την παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο, που θυμίζει παράταξη της συμπολίτευσης, εύκολα μπορείτε να καταλάβετε ποιοι θέλουν να διαωνίζεται αυτή η κατάσταση, για να μην έχουν και οι ίδιοι άλλου είδους πολιτικά προβλήματα. Πλέον όμως όλοι έχουν αντιληφθεί στο διευρυμένο δήμο Πρέβεζας, τη σχέση της παράταξης ΑΣΥΠ του κ. Δημήτρη Παππά με την παράταξη του νυν δημάρχου Πρέβεζας, Δημήτρη Παππά, που κάθε άλλο βέβαια παρά σχέση συμπολίτευσης -αντιπολίτευσης είναι, αλλά με βάση όλα όσα έχουν γίνει, θυμίζει δύο συνεργαζόμενες παρατάξεις της συμπολίτευσης. Με την έγκριση όμως του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, να γίνει αυτή η συνάντηση, προσγειώθηκαν στη σκληρή γι’ αυτούς πραγματικότητα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites