«Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις καθαρισμού στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού στο πλαίσιο της εκστρατείας Let’s do it Greece»


Μήνυμα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης έστειλε ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού συμμετέχοντας στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it Greece”. Ο Φορέας σε συνεργασία με τους δήμους Πρέβεζας, Άρτας και Ακτίου-Βόνιτσας και τη συμμετοχή μαθητών, πραγματοποίησε καθαρισμούς περιμετρικά του Αμβρακικού Κόλπου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου προσωπικό του Φορέα μαζί με τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Πρέβεζας πραγματοποίησαν καθαρισμό στο Ψαθάκι Πρέβεζας, τη Τρίτη 28 Μαρτίου, μαθητές του Λυκείου Θεσπρωτικού συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας στη Σαλαώρα, ενώ την Παρασκευή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στην περιοχή Κουκουμίτσα με τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου Βόνιτσας.
Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού ευχαριστεί όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις καθαρισμού, καθώς επίσης και τους δήμους για την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού (γάντια και σακούλες απορριμμάτων) και την αποκομιδή των σκουπιδιών που ξεπέρασαν τις 100 μεγάλες σακούλες.

Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και κυρίως της τοπικής κοινωνίας σε θέματα προστασίας του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites