Δευτέρα, 09/12/2019

Κατατέθηκε η προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τα μέλη στη ΔΕΥΑΠ και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Μπορεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να συγκροτήθηκε σε σώμα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) , όμως δεν ξέρουμε για πόσο θα κρατήσει αυτή η χαρά….
Αυτό το αναφέρουμε γιατί, σήμερα το πρωί 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι της ελάσσονος αντιπολίτευσης και ένας πολίτης ( ο Παναγιώτης Τσούτσης) κατέθεσαν στην αποκεντρωμένη διοίκηση προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ορίστηκαν τα μέλη στη ΔΕΥΑΠ και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)  .
Την προσφυγή για την ΔΕΥΑΠ υπογράφουν οι 9 Δημοτικοί των παρατάξεων «Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία», «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργία», «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Νίτσας, ενώ για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο όλοι οι προηγούμενοι και ο πολίτης Παναγιώτης Τσούτσης ο οποίος είχε προταθεί για το Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου.
Όποια και αν είναι η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης, το σίγουρο είναι ότι με τον τρόπο που μεθοδεύτηκε η όλη διαδικασία φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στην παράταξη του κ. Μπαϊλη με αυτή την για τα μάτια του κόσμου…  αντιπολίτευση του κ. Τάκη Παππά.
  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ