Σάββατο, 15/08/2020

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΔΑΣ από το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Νομού Πρέβεζας για το Λιμάνι

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
11/4/17


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας στις 4/4/2017 έβγαλε Δελτίο Τύπου ανακοινώνοντας την στήριξή του στους εργαζόμενους στο λιμάνι Πρέβεζας, όχι ψήφισμα γενικής συνέλευσης. Και αυτό όφειλε να κάνει σαν Διοίκηση του Ε.Κ.Πρέβεζας, νόμιμα εκλεγμένης από την πλειοψηφία των εργαζομένων, αφού προηγουμένως είχε συναντήσεις και επαφές με το Σωματείο των εργαζομένων στο εμπορικό λιμάνι Πρέβεζας.
Σκόπιμα καθυστερήσαμε τη δημοσίευση του εν λόγω Δελτίου Τύπου, λόγω της επικείμενης απολογιστικής γενικής μας συνέλευσης στις 29/3/2017, ώστε στην ανακοίνωση να αναφέρεται και η ομόφωνη απόφαση στήριξης των εργαζομένων του λιμανιού από τους αντιπροσώπους του Ε.Κ. Πρέβεζας.
Το ψήφισμα της γενικής συνέλευσης ορθά αναγράφετε ότι θα ακολουθήσει Δ.Σ. με τον Πρόεδρο των εργαζομένων στο λιμάνι για πρόσθετα στοιχεία και διαμόρφωση του πλαισίου. Αυτό αποφάσισε ομόφωνα η γενική συνέλευση.
Βιαστήκατε όμως να το δημοσιεύσετε όπως το καταθέσατε.
Τόσο ενοχληθήκατε που αναφέραμε τη στήριξη της γενικής συνέλευσης στους εργαζόμενους του λιμανιού; Γιατί μόνο αυτό κάναμε, εάν διαβάσετε προσεκτικά.   
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια συνάδελφοι της Δ.Α.Σ.. Σας έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι ο εχθρός των εργαζομένων είναι απέναντι και όχι ανάμεσά μας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ