Τετάρτη, 21/11/2018

Το σήριαλ της εξέδρας συνεχίζεται στην Πρέβεζα …Ξανά αποχώρησε ο Κώστας Μπάρκας λόγω παρουσίας της Χρυσής Αυγής!

 Είναι ένα έργο το οποίο έχουμε ξαναδει να παίζεται  μπροστά στα μάτια μας άλλες δύο φορές με διαφορετικες σκηνές την κάθε φορά.

 Ο λόγος για την παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου της Χρυσής Αυγής κ. Μπαρτζώκα στην εξέδρα των επισήμων η οποία έχει προκαλέσει την αντίδραση του Κυβερνητικού Βουλευτή της Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα.

Τις προηγούμενες δύο φορές είδαμε τον κ. Μπάρκα, την μία να αποχωρεί και να κάθετε απέναντι από την εξέδρα αφήνοντας τον κ. Μπαρτζώκα να καμαρώνει πάνω σε αυτή, την δεύτερη είδαμε τον κ. Μπάρκα να κατεβάζει τον κ. Μπαρτζώκα από την εξέδρα και να κάθετε εκείνος σε αυτή.
 Σήμερα είδαμε ξανά τον κ. Μπάρκα να αποχωρεί και να κάθετε δίπλα από την εξέδρα.Την κίνηση αυτή του κ. Μπάρκα ακολούθησε και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας κ. Καμπουράκης, αλλά και ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ζέρης.
Αν μιλούσαμε με ποδοσφαιρικούς όρους θα λέγαμε ότι το σκορ στο ντέρμπι μεταξύ Μπάρκα και Μπαρτζώκα είναι 1-2 … 
Ρωτώντας τον κ. Μπάρκα γιατί αυτή τη φορά δεν επέλεξε να κατεβάσει και πάλι τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Χρυσής Αυγής από την εξέδρα μας είπε χαρακτηριστικά » πάλι εγώ θα το κάνω;;;δεν υπάρχει τελετάρχης εδώ;;» αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι ο κ. Μπαρτζώκας ανεβαίνει στην εξέδρα των επισήμων με τις «ευλογίες» της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. 
Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού του κ. Μπάρκα είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος της παρέλασης δεν έκανε καμία δήλωση ούτε για την ημέρα, ούτε και για το γεγονός αυτο.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο μόνος που έχει μείνει συνεπής στις θέσεις του για την Χρυσή Αυγή είναι ο Πρεβεζάνος Βουλευτής κ. Μπάρκας, αφού άλλα μέλη της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζονται «αγκαζέ» με τον Κασιδιάρη στο Καστελόριζο …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ