Δευτέρα, 08/10/2018

Τα νέα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Πρέβεζας

Με την ψηφοφορία για την εκλογή νέων μελών της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας οι προβλεπόμενες διαδικασία από τον Καλλικράτη,εκλογής των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής  και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Η διαδικασία και σε αυτή την ψηφοφορία κύλησε ομαλά χωρίς ωστόσο να μην υπάρχει και παρασκήνιο αφού κατά την ψηφοφορία της Οικονομικής επιτροπής παραλίγο να μείνει εκτός ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης του Μιλτιάδη Κλάπα κ. Κατέρης, ενώ σε αυτή την ψηφοφορία ο επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της ίδια παράταξης κ. Καλλίνικος.
Ο κ. Μπαϊλης πρότεινε από την παράταξη του για τακτικά μέλη, τους, Καζάκου,Κώτση,Ντίτσος,Πανταζή και Συγκούνα και αναπληρωτές αυτών τους, Αυδίκο, Κακιούζη και Κατσαούνο και η αντιπολίτευση πρότεινε τους κ. Τσούτση από την ΑΣΥΠ, κ. Καλλίνικο από την παράταξη του κ. Κλάπα και τον κ. Κωστούλα από την Ριζοσπαστική Συνεργασία με αναπληρωτές αυτών τους κ. Παππά από την ΑΣΥΠ και την κ. Τσόγκα από την Ριζοσπαστική Συνεργασία.

Εκλέχθηκαν όλοι οι προταθέντες με την διαφορά ότι για τον κ. Καλλίνικό ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία αφού δεν συγκέντρωσε με την πρώτη τις απαιτούμενες ψήφους.

Τα νέα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η θητεία των οποίων θα λήξει το τέλος του 2019 είναι:
1.Πανταζής (20 ψήφους)
2.Κώτσης  (19 ψήφους)
3.Τσούτσης (19 ψήφους από την συμπολίτευση και 8 από την αντιπολίτευση)
4.Ντίτσος (19 ψήφους)
4.Συγκούνας (18 ψήφους)
5.Καζάκου (18 ψήφους)
6.Κωστούλας (17 ψήφους από την συμπολίτευση και 8 από την αντιπολίτευση)
7.Καλλίνικος (18 ψήφους από την συμπολίτευση έναντι 14 της πρώτης ψηφοφορίας και 8 από την αντιπολίτευση)

Αναπληρωματικά Μέλη
1.Τσόγκα (23 ψήφους)
2.Αυδίκος (22 ψήφους)
3.Κατσαούνος (19 ψήφους)
4.Παππάς (18 ψήφους)
5.Κακιούζης (17 ψήφους)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ