Τα Κέντρα Υγείας του Καναλακίου και της Πάργας επισκέφθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

 Ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής επισκέφτηκαν τα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας με στόχο να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων για τις συνθήκες εργασίας σε αυτές τις δομές καθώς και για την ποιότητα των υπηρεσιών Υγείας που παρέχουν.

 Μέσα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαν οι αντιπρόσωποι των σωματείων με τους εργαζόμενους καταδείχτηκαν τα οξυμένα προβλήματα των δομών αυτών καθώς και οι αιτίες που τα γεννάνε.

 Ως μείζονα αιτία του προβλήματος αναδείχτηκε η αναδιάρθρωση που επιχειρεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με οδηγίες της ΕΕ, στον Υγειονομικό χάρτη της χώρας όχι με κριτήριο την κάλυψη πραγματικών σύγχρονων αναγκών, αλλά με όρους επιχειρηματικού κέρδους.

 Αυτή τη λογική και κατ’ επέκταση αυτή τη πολιτική κάλεσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων να αντιπαλέψουμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι ,οι συνταξιούχοι διεκδικώντας μια άλλη Υγεία που δε θα βασίζεται στο επιχειρηματικό κέρδος αλλά στις πραγματικές σύγχρονές ανάγκες.

 Σε αυτό το πνεύμα καλέσαμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις 28-03 στην Πρέβεζα, στην κινητοποίηση για μια άλλη Υγεία που διοργανώνει ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας μαζί με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία. Τέλος οι αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων συμμετείχαν στην συγκέντρωση στο Μεσοπόταμο ενάντια στην υποβάθμιση των Κ.Υ Πάργας και Καναλακίoυ.Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites