Στο δίκτυο πόλεων με λίμνες ο Δήμος Ζηρού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο Αγρίνιο, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τους Δήμους – Μέλη του Δικτύου από την Ελλάδα και την Κύπρο, την ΚΕΔΕ καθώς και βουλευτές του Nομού Αιτωλοακαρνανίας. Τον Δήμο Ζηρού εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κα Ελένη Γεωργάνου, νόμιμη εκπρόσωπος του Δικτύου Πόλεων με λίμνες.
Την πρώτη μέρα της συνέλευσης, καλωσόρισε τα μέλη του Δικτύου ο Πρόεδρός του κ. Γιώργος Καπεντζώνης και ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου. Επίσης έγινε παρουσίαση των νέων Μελών του Δικτύου και συγκεκριμένα των Δήμων Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Καλαβρύτων και Δωδώνης. Ακολούθησε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Δικτύου για το έτος 2016 και για τις δράσεις του Δικτύου για το 2017.
Επιπλέον παρουσιάστηκαν ποικίλα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν τα Μέλη του Δικτύου.
Τη δεύτερη ημέρα έγινε ενημέρωση από τη κα Έλενα Μουρελάτου, επιστημονική συνεργάτη του Δικτύου, για την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία του ‘Συμφώνου των Δημάρχων’, ενώ στο ίδιο πλαίσιο ο Πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε το ρόλο του Δικτύου, ως φορέα υποστήριξης των Μελών του για την ένταξή τους στο Σύμφωνο.
Η συνέλευση σε συνδυασμό με την άρτια φιλοξενία και συμβολή του Δήμου Αγρινίου, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την πόλη του Αγρινίου, καθώς και να περιηγηθούν στις λίμνες Λυσιμαχία και Τριχωνίδας.
Περισσότερες φωτογραφίες από τη Γ.Σ. του Δικτύου Πόλεων, μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Aναβίωσαν το παραδοσιακό «Καγκελάρι» οι Παπαδιώτες

03/05/2019, 11:17 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για την “Διατροφή στην Παιδική ηλικία” από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζηρού

15/11/2018, 3:07 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ : Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου

08/09/2018, 3:42 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Μέχρι τη Δευτέρα 20 Αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας

17/08/2018, 10:52 πμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Η παράδοση συναντάει τη γεύση στο 2ο Συμπόσιο Γαστρονομίας στο Θεσπρωτικό

22/07/2018, 12:11 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ : Πρόγραμμα 2ου Συμποσίου Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου

14/07/2018, 5:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites