Δευτέρα, 08/10/2018

Σφοδρή Κριτική του Στράτου Ιωάννου στο Κώστα Μπάρκα για την αποχώρηση του από την εξέδρα των Επισήμων

Θέση για την παρουσία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μπαρτζώκα στην εξέδρα των επισήμων πήρε με δηλώσεις του μετά το τέλος της παρέλασης ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου.
Ο κ. Ιωάννου αφού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο κ. Μπαρτζώκας δικαιούται από το Προεδρικό Διάταγμα να παρίσταται στην εξέδρα των επισήμων άφησε σαφείς αιχμές για την στάση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα, να αποχωρήσει από την εξέδρα για ακόμα μία φορά.

«Το Προεδρικό Διάταγμα είναι σαφές. Καθορίζει ακριβώς που πρέπει να καθίσει ο καθένας. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι και δημοτικοί σύμβουλοι – ο κ. Μπαρτζώκας είναι περιφερειακός σύμβουλος- είναι πιο πάνω στη σειρά ακόμη και από τους στρατιωτικούς. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το Προεδρικό Διάταγμα περί εθιμοτυπίας. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να πω ότι όταν είναι όλοι οι πολίτες μαζί, στην κοινωνία, τη Βουλή, τις διάφορες εκδηλώσεις, σε αυτή την περίπτωση που γιορτάζουμε την Επανάσταση του Έθνους μας κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δε θα έπρεπε να γίνονται τέτοιες αποχωρήσεις. Θα δεχόμουν μία αποχώρηση για τα Μνημόνια, γι’ αυτά που τραβάει ο τόπος. Αυτό θα μπορούσα να το καταλάβω» δήλωσε ο κ. Ιωάννου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ