Δευτέρα, 08/10/2018

Το Νέο Nissan Micra έρχεται στην ελληνική αγορά-Μάθετε για αυτό στη Nissan Λαϊνάς

Η πέμπτη γενιά του Nissan Micra ετοιμάζεται για απόβαση στην ελληνική αγορά στα τέλη Απριλίου και η νέα του σχεδίαση θα σας εντυπωσιάσει. 
Η Nissan προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές στο δημοφιλές σουπερμίνι, αλλάζοντας εντελώς το χαρακτήρα, τις διαστάσεις και τη σχεδίαση με σαφή προσανατολισμό στην ποιότητα του εσωτερικού, τα επίπεδα ασφάλειας, τις δυναμικές γραμμές, αλλά και τις δυνατότητες εξατομίκευσης του
μοντέλου (οι οποίες ξεπερνούν τις 120 διαφορετικές παραλλαγές), δίνοντας ένα πιο ευρωπαϊκό ‘’αέρα’’ στο καινούργιο μοντέλο. 


 Η στροφή που έκανε η νέα γενιά του Nissan Micra είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.
Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την εντυπωσιακότατη σχεδίασή του αλλά και με την τεχνολογία του σε όλα τα επίπεδα. Το εσωτερικό του νέου Nissan Micra είναι μοντέρνο και νεανικό, ενώ ο εξοπλισμός μπορεί να περιλαμβάνει, ανάλογα με την έκδοση, μεταξύ άλλων οθόνες αφής μέχρι και 7 ιντσών, συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και δυνατότητες διασύνδεσης smartphones.

Η Nissan Λαϊνας και ο υπεύθυνος Πωλήσεων Δημήτρης Λαϊνάς, βρέθηκαν στην Κροατία και συγκεκριμένα στο Ντουμπρόβνικ στην Πανευρωπαϊκή πρώτη παρουσίαση για να οδηγήσει το ολοκαίνουργιο ιαπωνικό μοντέλο της Nissan.
Με τιμή που ξεκινά από τις 12.090 ευρώ, το συναρπαστικό νέο Nissan Micra κατασκευάζεται στη Γαλλία και θα βρίσκεται στις εκθέσεις της φίρμας ανά την Ελλάδα, στα τέλη Απριλίου.

 Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία της Nissan στην Πρέβεζας ΥΙΟΙ Δ. ΛΑΪΝΑ Ο.Ε στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 456. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2682028135

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ