Τετάρτη, 10/10/2018

Μαζική η κινητοποίηση των πολιτών της Πάργας για τα Κέντρα Υγείας του Δήμου

Ακόμη μια δυναμική συγκέντρωση για την αναβάθμιση των Κ.Υ Πάργας και Φαναρίου από πολίτες και φορείς της περιοχής, οι οποίοι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας στο ύψος του κόμβου του Μεσοποτάμου το μεσημέρι της Τετάρτης. Κάτοικοι και φορείς της Πάργας έκλεισαν το δρόμο διεκδικώντας  την καθημερινή- πλήρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας της περιοχής καθώς και τη στελέχωση του ΕΚΑΒ, ζητώντας να δημιουργηθεί σταθμός στο Μεσσοπόταμο.
.«Επέλεξαν να μας ρίξουν στον Καιάδα. Καταντήσαμε να τσακωνόμαστε για το ποιος θα πάρει τον γιατρό…» τόνισε η εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας Ε. Υφαντή, επισημαίνοντας ότι «αρκετά ανεχθήκαμε», προαναγγέλοντας παράλληλα συνέχεια των κινητοποιήσεων.
Ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο οποίος παραβρέθηκε στην κινητοποίηση μαζί με άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εμφανώς οργισμένος από την κατάσταση στο χώρο της υγείας, χαρακτήρισε λυπηρό αυτό που συμβαίνει με τα Κέντρα Υγείας της Πάργας.
«Είναι αδιανόητο να κλείσουν τα Κέντρα Υγείας Πάργας και Καναλακίου, όπου το καλοκαίρι δέχονται πάνω από εκατό χιλιάδες τουρίστες. Είναι ντροπή , όχι μόνο για την χώρα μας αλλά για όλη την Ευρώπη και το Κόσμο. Σε καμία περίπτωση δεν θα κλείσει τα Κέντρα Υγείας » είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νάστας ο οποίος προανήγγειλε πως η επόμενη κινητοποίηση θα είναι ακόμα πιο δυναμική κλείνοντας ακόμα και την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, ο Σπύρος Ράπτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ζιάκας, ο Πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Γιαμάς και ο Βαγγέλης Νάνος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ