Πέμπτη, 11/10/2018

«Ιδιωτική» επίσκεψη με θεσμικό χαρακτήρα αυτή του Αντώνη Σαμαρά στην Πρέβεζα

Στην Πρέβεζα πέρασε το Σαββατοκύριακο ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς ήρθε υποτίθεται για ιδιωτική επίσκεψη, αποδεχόμενος την πρόσκληση του στενού του φίλου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα κ. Στέργιου Γιαννάκη.
Η «ιδιωτική» επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Πρέβεζα είχε όλα όσα έχουν οι «ιδιωτικές» επισκέψεις πολιτικών και δει πρώην πρωθυπουργών, δηλαδή συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Πρέβεζας, όχι σε κάποιο καφέ της πόλης, αλλά στο Δημαρχείο με τον δεύτερο.
Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης επαφές με φορείς και κομματικά στελέχη της Ν.Δ, αλλά και συνεντεύξεις σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης της πόλης που ενημερώθηκαν για την «ιδιωτική» κατά τα άλλα επίσκεψη Σαμαρά, η οποία στο τέλος απέκτησε όπως καταλαβαίνεται θεσμικό χαρακτήρα, αφού ο κ. Σαμαράς στην Πρέβεζα, έκανε όλα όσα κάνουν και οι υπόλοιποι βουλευτές όταν επισκέπτονται μία πόλη …
Για να καταλάβετε τι εννοούμε ακριβώς, ιδιωτική είναι μία επίσκεψη που δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας (ηθελημένα τουλάχιστον) και που οι όποιες συναντήσεις γίνονται σε φιλικό επίπεδο, σε κάποιο καφέ ή εστιατόριο της πόλης και δεν έχουν τη μορφή συγκέντρωσης σε αίθουσες ξενοδοχείων !
Ο χαρακτήρας που απέκτησε αυτή η επίσκεψη λοιπόν δημιουργεί πολλά ερωτηματικά … πολιτικής φύσεως, τα οποία πιστεύουμε πως θα απαντηθούν στο … μέλλον!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ