Πέμπτη, 11/10/2018

Έφτασαν τους 40 οι πιστοποιημένοι χρήστες Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Πρέβεζα

Με αφορμή, την αυξημένη ανάγκη για εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED), την αυξημένη ζήτηση από συμπολίτες μας, με κοινό σημείο την πιστοποίησή μας ως εκπαιδευτές (BLS/AED Instructors) απ’ το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) και την διάθεσή μας για εθελοντική προσφορά, οργανώσαμε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Π.Φ) μια ανοιχτή ομάδα εθελοντών -οχι αποκλειστικά απ’ το χώρο της Υγείας- που ζούνε και εργάζονται στην Πρέβεζα, με σκοπό την εκπαίδευση και πιστοποίηση του κοινού της περιοχής μας, στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σημαντική βοήθεια μας παρέχει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας, διαθέτοντας μας οταν χρειάζεται, τους χώρους για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων. 
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί, οχι μόνο να εκπαιδευτεί, αλλα να γίνει και ο ίδιος εκπαιδευτής.
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο Σεμινάρια πιστοποίησης BLS/AED, στην Ν. Σαμψούντα και στον Ωρωπό, στα οποία εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν περίπου 40 άτομα.
Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε (ιδιώτη ή φορέα) επιθυμεί επίσημη πιστοποίηση απ’ το ERC στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στην χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Πληροφορίες 6977460770

Για την Ομάδα πιστοποιημένων Ανανηπτων / Εκπαιδευτών
Δημ. Ν. Πανταζής, Καρδιολόγος-Δ/ντής ΕΣΥ
Course Director ERC

σύνδεσμοι:

 http://blsaed-preveza.blogspot.gr/
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ, ΠΡΕΒΕΖΑhttps://www.facebook.com/groups/1199367936826100/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ