Πέμπτη, 18/10/2018

Απρόσκλητος ο Σύνδεσμος Νομού Πρέβεζας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων σε ημερίδα της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος

Ανακοίνωση
Μήνυμα Ενότητας στα πλαίσια ειδικής φορολογικής Ημερίδας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Άρτας  με θέμα Ειδική Φορολογική Ημερίδα για τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων – απρόσκλητος Ο Σύνδεσμος Νομού Πρέβεζας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.
Παρόλο που υιοθετούμε απόλυτα τις θέσεις της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  (Ο.Β.Ε.), στην επιστολή της που έχει αποσταλεί προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, και οι οποίες εκφράζουν στο σύνολο τους, τις πάγιες θέσεις μας και όπου και εμείς με την σειρά μας έχουμε αναδημοσιεύσει  στην ιστοσελίδα μας www.sppek.gr η ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος Θεώρησε περιττό να μας προσκαλέσει ως Σωματείο Πρέβεζας αλλά αρκέστηκε σε μεμονωμένες προσκλήσεις πρατηριούχων του Νομού μας.
Λυπάμαι πραγματικά στη δεδομένη αυτή στιγμή που ο κλάδος μας υπόκεινται μια εξαθλιωτική και βάναυση επίθεση όσον αφορά στο νέο ασφαλιστικό και φορολογικό πλαίσιο που από 1/1//2017 είναι υπόχρεες όλες οι επιχειρήσεις να μιλάνε για ενότητα και σας ρωτώ κύριοι με τις μακριές γραβάτες που ήσασταν τα τελευταία οχτώ χρόνια τώρα σκεφτήκατε ότι υπάρχουν και πρατήρια στην επαρχία. Πρατήρια που ψυχορραγούν, που είναι έτοιμα να κλείσουν και μην μου πείτε τα αντίθετο που από τα 5000 Πανελλαδικά πρατήρια τα μισά σε βάθος χρόνο θα βάλουνε λουκέτο.
Λυπάμαι επίσης, πραγματικά για αυτονόητα και κοινά ζητήματα να υπάρχουν 2 εκπρόσωποι σε ομοσπονδιακό επίπεδο ακόμη και σήμερα είναι επιφανειακά ανεξήγητο, βέβαια για κάποιους που γνωρίζουν πιο βαθιά τα πράγματα υπάρχει εξήγηση που δεν είναι της παρούσης και ίσως εμείς οι μικρότεροι δεν θα το μάθουμε ποτέ το γιατί συμβαίνει.
Με Εκτίμηση Ο Πρόεδρος του
Συνδέσμου Νομού Πρέβεζας  Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων

Χαλάστρας Θεοφάνης.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ