Δευτέρα, 13/07/2020

Με την τελετή έναρξης ξεκίνησαν οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις στη Πρέβεζα

Ξεκίνησαν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και επίσημα οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις στην πόλη της Πρέβεζας. 
Το Καρναβαλικό Κομιτάτο όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποίησε την τελετή έναρξης του Καρναβαλιού της Πρέβεζας η οποία περιλάμβανε αποκριάτικη μουσική, χορό από τις καλύτερες χορευτικές ομάδες της Πρέβεζας και λάμψη, αφού κατά διαστήματα ο Πρεβεζάνικος Ουρανός φωτίζονταν από πυροτεχνήματα.  

Η Μεγάλη με άρματα παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια η τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή να είναι ξεχωριστή με καύση ομοιώματος του Βασιλιά Καρνάβαλου, μέσα στη Θάλασσα και βαρκαρόλα.

Όλα αυτά τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς φέτος διαπιστώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν μπει αρκετές τρικλοποδιές στις προσπάθειες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κομιτάτο Πρέβεζας», σχετικά με την διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, με βασικότερη όλων την ασυνέπεια του Δήμου που έχει αναλάβει κάποιες -λίγες υποχρεώσεις και τις οποίες καθυστερεί απελπιστικά να διεκπεραιώσει. Χαρακτηριστικότερο όλων είναι το γεγονός ότι η είσοδος της πόλης δεν έχει στολιστεί ακόμα. …
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την Τελετή έναρξης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ