Παρασκευή, 05/06/2020

Σε κτίριο που πλημμυρίζει θα πάνε τα παιδιά στο Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πρέβεζας

Σε κτίριο που μπάζει νερά θα «χτυπήσει το πρώτο κουδούνι» για τα παιδιά που θα πάνε τις πρώτες μέρες του Μαρτίου στο Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας του Δήμου Πρέβεζας στην περιοχή του Υδατόπυργου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το αίθριο όπου στεγάζεται η τραπεζαρία του Παιδικού Σταθμού, το οποίο είναι φτιαγμένο από τζάμι, με τις βροχές μπάζει νερά με αποτέλεσμα ο χώρος να πλημμυρίζει.
Μάλιστα το χώρο επισκέφθηκε ο ίδιος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης, όπου μετά και την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών,είδε ιδίοις όμμασι το πρόβλημα.    
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη θέλουν να υπάρχει πρόβλημα  και με την παιδική χαρά που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου η οποία πιθανόν να μην πάρει πιστοποίηση. 

Το λάθος φυσικά είναι κατασκευαστικό και την ευθύνη φέρει η ανάδοχος εταιρία που κατασκεύασε το έργο, το οποίο κόστισε 2,7 εκατομμύρια ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου 2007-2013,όμως εκτός από την ανάδοχο εταιρία ευθύνη φέρουν και αυτοί που ήταν στην επιτροπή που παρέλαβε το έργο σε αυτή την κατάσταση.
Η μπάλα λοιπόν βρίσκεται στο γήπεδο του Δήμου Πρέβεζας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να δώσει ούτε ένα ευρώ για την επισκευή του αίθριου και καλά θα κάνει κατά την ταπεινή μας άποψη, όμως δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμαρχος προτίθεται για μία έστω φορά στα χρόνια που είναι δήμαρχος να σπάσει αυγά και να ζητήσει ευθύνες από τους υπεύθυνους.
Το θέμα, σίγουρα έχει μία οσμή σκανδάλου, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τις επόμενες μέρες τα παιδιά θα μπουν σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο που δεν πληρεί τις προδιαγραφές και που κάθε φορά όταν θα βρέχει, στην τραπεζαρία θα κάνουν την εμφάνιση τους κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά
Όπως καταλαβαίνεται και εσείς σε μια πόλη εν έτη 2017 οι λιλιπούτειοι μαθητές θα έρχονται αντιμέτωποι με τριτοκοσμικές εικόνες! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ