Δευτέρα, 06/07/2020

Δύο μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου έδωσαν λάμψη στη φετινή κοπή πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Σε μια όμορφη, θερμή και πλούσια σε προσέλευση εκδήλωση, η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας έκοψε χθες Σάββατο (11.02) την πίτας στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL στην Πρέβεζα.


Μια λαμπρή βραδιά για το ποδόσφαιρο της Πρέβεζας-Λευκάδας στην οποία έλαμψαν εν ενεργεία και μη αθλητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και επιστήμονες.

Το ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  φρόντισε ώστε όλα να κυλήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι από την αίθουσα, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την όμορφη εκδήλωση.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρέβεζης κ. Χρυσόστομος, ενώ το παρόν έδωσαν ο Παλαίμαχος Τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού  Βασίλης Κωνσταντίνου, οι Βουλευτές Πρέβεζας κ.κ. Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης, Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Βασιλάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θεόδωρος Κατσαούνος και Παύλος Σαραμπασίνας, ο πρώην Βουλευτής κ. Τσουμάνης, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Λευκάδας κ. Σπύρος Πολίτης, και πρόεδροι από άλλες ΕΠΣ.
Από την ποδοσφαιρική ένωση της Πρέβεζας-Λευκάδας τιμήθηκαν:

Οι δυο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές και νυν προπονητές των Εθνικών ομάδων των Ελπίδων και Νέων που έχουν τιμήσει κατά σειρά ετών το Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουν να το τιμούν ακόμη και σήμερα, Αντώνης Νικοπολίδης και Γιάννης Γκούμας. Ο επί σειρά ετών Γραμματέας της Ένωσης Μπασιούλης Γεώργιος, οι πρώην προπονητές της ΕΠΣ Νίκου Κωνσταντίνος, Κασκάνης Δημήτριος, Πολίτης σπυρίδων, Μπέκας Άγγελος, Παναγιωτίδης Κυριάκος, Καραμούτσιος Παναγιώτης, Μoυρούσογλου Σάββας, οι παίκτριες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων και Γυναικών Παναγιωτίδη Ευαγγελία και Δημητρίου Χαρούλα, και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Φούκας Σπυρίδων, και ο αείμνηστος Στεριώτης Νικόλαος

Η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρέθεσε γεύμα στους παρευρισκόμενους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, παρουσίασε η Αλεξία Μπουκουβάλα.
sportime24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ