Παρασκευή, 13/12/2019

Άρση του αδιεξόδου των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων Π.Ε. Πρέβεζας

Άρση του αδιεξόδου των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων Π.Ε. Πρέβεζας βάσει  ψηφισθέντος νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών.
Η πληρωμή δαπάνης διατροφικού επιδόματος μηνών Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2014 των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων της  Π.Ε. Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου καθίσταται, πλέον,  εφικτή με την ψήφιση, κατά πλειοψηφία, από την Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών «Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (EE, EΥPATOM) 1141/2014 περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και ιδρυμάτων, μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις», το βράδυ της Πέμπτης, 23 Φεβρουαρίου.
Ειδικότερα,  το άρθρο 16 του ψηφισθέντος νομοσχεδίου δίνει οικονομική «ανάσα» σε (60) εξήντα οικογένειες ,που διαβιούν στο Νομό Πρέβεζας, οι οποίες για γραφειοκρατικούς λόγους δεν μπορούσαν να λάβουν το εν λόγω επίδομα από το 2014.
Επίσης, η συγκεκριμένη διάταξη καλύπτει την πληρωμή  αναγκαίων δαπανών των Περιφερειών της χώρας για την άσκηση σημαντικών αρμοδιοτήτων τους.
Εν κατακλείδι, η  ψηφισθείσα νομοθετική ρύθμιση λύνει προβλήματα  που είχαν ανακύψει με την πραγματοποίηση δαπανών  των Περιφερειών της χώρας, λόγω ειδικών καταστάσεων ή επειγουσών αναγκών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ