Σάββατο, 07/12/2019

Η Ένωση Αποστράτων Αεροπορίας Πρέβεζας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2017 έκοψαν την Κυριακή στις 12:00 μ.μ, τα μέλη του παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας στην Πρέβεζα. Τα μέλη της Ένωσης μαζί με τις οικογένειές τους αντάλλαξαν ευχές, ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος Ντούσκας, ο οποίος παρευρέθη αντί του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου ο οποίος δεν κατέστη δυνατον να είναι εκεί.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιωργος Φραγκούλης, ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ κ. Δημήτρης Παππάς, ο Ανώτερος Στρατιωτικός Διοικητής Φρουράς υποδιοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου Σωτήρης Παπαχρήστος, ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ταγματάρχης κ. Παναγιώτης Κιούλιας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας κ. Δημήτρης Σιόρεντας.

 Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Στ. Γιαννάκης και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης ενώ ο κυβερνητικός Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μπάρκας απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όμως απέστειλε χαιρετισμό τον οποίο μετέφερε ο ιδιαίτερος συνεργάτης του κ. Χρήστος Νταλαούτης.

 Ο Πρόεδρος της Ένωσης  Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Σμήναρχος εν αποστρατεία κ.  Αθανάσιος Κεραμιδόγλου,καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ