Δευτέρα, 24/02/2020

H Ε.Λ.Μ.Ε. Πρέβεζας καταγγέλλει την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας του Ηλία Σμήλιου

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε. Πρέβεζας καταγγέλλει την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας του Ηλία Σμήλιου, μέλους του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και πρώην μέλους του Δ.Σ της Δ.Ο.Ε, και τον Δικηγόρο Ζήση  Κλεισιάρη, μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας και μέλος  του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης .
Η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης προχώρησε σε βάρος του Ηλία Σμήλιου προκαταρκτική εξέταση ύστερα από  ανώνυμη καταγγελία.
Μ΄ αυτόν τον τρόπο γίνεται προσπάθεια να μπουν στο στόχαστρο συνολικά οι λαϊκές  κινητοποιήσεις που το τελευταίο διάστημα  με μαχητικό τρόπο αντιστέκονται στα σχέδια της κυβέρνησης της Ε.Ε. και των τραπεζών για να λεηλατήσουν ό,τι  έχει απομείνει στα χέρια  της λαϊκής οικογένειας.
Η Ε.Λ.Μ.Ε. Πρέβεζας είναι αλληλέγγυα σε κάθε κινηματική  δράση όταν αυτή συντονισμένα  και οργανωμένα υποστηρίζει την λαϊκή κατοικία και την λαϊκή οικογένεια , τα φτωχότερα και μεσαία  στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας, διακρίνοντας αυτούς που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ,από τους στρατηγικά και καταχρηστικά κακοπληρωτές που εκμεταλλεύονται   τις συγκυρίες  και την λαϊκή ευαισθητοποίηση  σε ανάλογα ζητήματα.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ