Παρασκευή, 13/12/2019

60 χρόνια Γυναικείο Καρναβάλι Πρέβεζας – Και η Ιστορία συνεχίζεται …

 Ένα πολύ δυνατό σάλπισμα του Καρναβαλικού τριημέρου, ήταν η Παρέλαση του Καρναβαλιού των Γυναικών στην Πρέβεζας το οποίο μετρά 60 χρόνια ζωής και είναι το Ιστορικότερο Καρναβάλι στην Ήπειρο.

 Το Καρναβάλι των Γυναικών της Πρέβεζας απέδειξε για ακόμα μια χρονιά ότι έχει παρελθόν, παρόν και πολύ μέλλον, αφού με το δικό του ξεχωριστό ύφος, το δικό του φανατικό κοινό, συνθέτει μαζί με το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας μια μοναδική Καρναβαλική Μαγιά.

 Το Καρναβάλι των Γυναικών Πρέβεζας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Καρναβαλικής Ιστορίας της πόλης μας και αξίζει την στήριξη όλης της πόλης γιατί πολύ απλά αν σβήσει αυτή η Ιστορία δεν νοείται Καρναβάλι στην Πρέβεζα!!!

 Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν και οι δύο Καρναβαλικές Παρελάσεις φέτος στην Πρέβεζα, θα πρέπει να γίνει μάθημα στους φορείς, οι οποίοι μπορεί να στηρίζουν, όμως θα πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται περισσότερο … γιατί τόσο η Ιστορία του Γυναικείου Καρναβαλιού, όσο και αυτή του Καρναβαλικού Κομιτάτου ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, σε μια περίοδο τουριστικά «νεκρή» για την περιοχή μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ