Πέμπτη, 12/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Κεφάλαιο της Αναβίωσης των Ακτίων άνοιξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης

Μια σημαντική είδηση μας επιφύλαξε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης κατά την διάρκεια της επίσκεψη τους στην Πρέβεζα.
Στην διάρκεια της σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για τα Άκτια, την σημασία τους τόσο στον Αθλητισμό, αλλά και στο Τουρισμό της περιοχής μας δηλώνοντας μάλιστα την πρόθεση του να ξεκινήσει άμεσα, από την ίδια μέρα και ομάδα εργασίας στην οποία να συμμετέχει και το Υπουργείο για να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα της αναβίωσης στην Πρέβεζα κάτι το οποίο δεν ξέρουμε αν όντως έγινε μέχρι ο Υφυπουργός να φύγει από την πόλη. Το συγκεκριμένο θέμα μονοπώλησε τη συζήτηση μαζί με το Κολυμβητήριο της πόλης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Το θέμα ήταν τόσο ψηλά στην ατζέντα που ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε ότι θα έχει επαφή με εκπροσώπους βιομηχανιών που μπαίνουν ως χορηγοί σε τέτοιου είδους αθλητικά δρώμενα και θα ζητήσει την στήριξη ενός τέτοιου Ιστορικής αξίας και σημασίας εγχειρήματος στην Πρέβεζα. Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο καταλαβαίνουμε όλοι το μέγεθός του και πόσο θα ανεβάσει την Πρέβεζα στο Αθλητικό γίγνεσθαι, αλλά είναι κάτι που θα την απογειώσει τουριστικά.
Το Υπουργείο έδειξε την πρόθεση μέσω του Υφυπουργού, η μπάλα τώρα πέφτει στο γήπεδο των τοπικών φορέων, να μας αποδείξουν πόσο άξιοι είναι να διεκδικήσουν μια τόσο σημαντική διοργάνωση για την Πρέβεζα ή πόσο λίγοι είναι!!! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ