Συνάντηση για το μέλλον της Όπερας του Νερού και του Ονείρου στην Πρέβεζα!

Συνάντηση εκπροσώπων φορέων, ανθρώπων του πολιτισμού και όλων εκείνων που συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο του κ. Λέανδρου Σπαρτιώτη  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο χώρο της Πινακοθήκης.

Οι συμμετέχοντες στην συνάντηση αποδέχθηκαν την πρόσκληση του κ. Σπαρτιώτη ο οποίος τους ενημέρωσε για το τι σκέφτεται για την Όπερα, αλλά ζήτησε και τις δικές τους ιδέες για το πως μπορεί η Όπερα να ξαναστηθεί στην πόλη της Πρέβεζας και με ποιες εκδηλώσεις μπορεί αυτή η μοναδική δημιουργία που ξεπέρασε σε δημοσιότητα τα στενά όρια της Ελλάδας, να αποτελέσει για ακόμα ένα καλοκαίρι σημείο αναφοράς.

Εκφράστηκαν σκέψεις για εκδηλώσεις τόσο από το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, όσο και από το Preveza Jazz Festival στο συγκεκριμένο χώρο, με βασική προϋπόθεση την διόρθωση των ηχητικών προβλημάτων που υπήρχαν πέρσι.

Ένα από τα μεγάλα αγκάθια της Όπερας, φαίνεται πως είναι το Οικονομικό Κομμάτι, καθώς μπορεί να είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, όμως το κόστος στησίματος και φύλαξης φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα.

Η Δημοτική Συμβουλος κ. Ελευθερία Αγγέλη μετέφερε κατά την διάρκεια την συνάντησης πως η επιθυμία του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Μπαϊλη είναι αυτό το έργο να συνεχιστεί υπό την Αιγίδα του Δήμου, χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την ανάληψη των οικονομικών υποχρεώσεων.

Η  βραδιά επιφύλασσε και μια ευχάριστη έκπληξη στον κ. Σπαρτιώτη καθώς ο Δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος του παρέδωσε τον τίτλο της κατοχύρωσης της Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Όπερας του Νερού και του Ονείρου!

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites