Παρασκευή, 13/12/2019

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας συναντήθηκε η συντονίστρια Ηπείρου του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη και τον εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού & Εθελοντισμού κ. Βαγγέλη Συγκούνα, συναντήθηκε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 η κ. Μπότσιου Κατερίνα συντονίστρια Ηπείρου του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».
Η κα Μπότσιου σε μια πρώτη επίσκεψη γνωριμίας με τον Δήμο Πρέβεζας ανέλυσε τους σκοπούς και τις δράσεις της «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ» σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας με τον Δήμο σε θέματα Εθελοντισμού, αθλητισμού και την από κοινού πραγματοποίηση των στόχων του σωματείου.
Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια ίδρυσης τοπικού Παραρτήματος κάτι το οποίο όπως ανέφερε αποτελεί και προσωπικό στόχο της ιδίας μιας και προέρχεται από την Πρέβεζα την οποία και αγαπά ιδιαίτερα.
ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Χρήστος Μπαϊλης, από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του συλλόγου καθώς και για τις προοπτικές της συνεργασίας και της στήριξης των σκοπών του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

To Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», το οποίο, με επικεφαλής την Πρόεδρό του, Κατερίνα Παναγοπούλου – Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ένα αμιγώς γυναικείο σωματείο που έχει μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας αθλητικούς χώρους και καλλιεργώντας την ολυμπιακή παιδεία. στηρίζει: Κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. προωθεί:  Το Γυναικείο Αθλητισμό. προάγει:  – Το Αθλητικό Ιδεώδες , το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις Αρχές και τις Αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Τέλος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις σύγχρονης αθλητικής υποδομής, με έμφαση στην περιφέρεια.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ