Τα εκπληκτικά κολάζ της Ευγενίας Λώλη από την Πρέβεζα που κατέκτησαν το εξωτερικό!

Είναι μία από τις άξιες πρέσβειρες της Πρέβεζας στο εξωτερικό που νιώθεις περηφάνια όταν λες πως είναι από την περιοχή σου.
Η Ευγενία Λώλη γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα, όμως μεγάλωσε στο τόπο καταγωγής της, την Πρέβεζα.
Από τα 23 της Χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι της στο κόσμο ζώντας μόνιμα στο εξωτερικό.Γερμανία, Αγγλία, και τελικός σταθμός την Silicon Valley  στη Καλιφόρνια.

Αφού πέρασε από τους τομείς της υγείας, του προγραμματισμού, της δημοσιογραφίας, της σκηνοθεσίας και της ζωγραφικής, τα τελευταία χρόνια η Ευγενία δημιουργεί ακατάπαυστα μερικά από τα πιο εκπληκτικά κολάζ που έχουμε ποτέ δει.

Η Ευγενία Λώλη ζούσε και δούλευε στη Αγγλία σαν προγραμματίστρια όταν γνώρισε τον Γάλλο σύζυγο της στο Ίντερνετ  με τον οποίο παντρεύτηκε λίγους μήνες μετά, κι έφυγε για Αμερική για να είμαι μαζί του.

Η Ευγενία τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως Νοσοκόμα στην Κέρκυρα, όμως ήταν αντίθετο με την ιδιοσυγκρασία της και ακόμα και σήμερα δηλώνει αλλεργική σε όλη αυτή την υπόθεση και στα πολίτικα και κοινωνικά παιχνίδια που παίζονται μέσα σε ένα νοσοκομείο.
Το έσκασε για την Γερμανία όπου δούλευε σε ελληνικά εστιατόρια και σαν καθαρίστρια στην Deutch Telecom. Εν τέλει, γύρισε πίσω στην Ελλάδα και γράφτηκε σε μια σχόλη για να μάθει προγραμματισμό, κάτι που ήθελε να κάνει από πάντα.

   Αφού τελείωσε την σχολή έφυγε για Αγγλία  Αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην αρχή, αλλά τελικά τα κατάφερε στο χώρο των υπολογιστών και τα πράγματα έδειχναν να κυλούν ομαλά για πρώτη φόρα στην ζωή της.

Από το 2001 μετά τον γάμο της, ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία σε tech sites.  Το 2007 αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη στον ελεύθερο της χρόνο. Ξεκίνησε με filmmaking και γύρισε μερικά μουσικά βίντεο για τοπικούς καλλιτέχνες.

Τον Σεπτέμβριο του 2011, μετά από δέκα χρόνια προσωπικής κόλασης όπως η ίδια τα αποκάλεσε στην lifo.gr, έμαθe επιτέλους τι ήταν αυτό που την σκότωνε λίγο-λίγο (η γλουτένη), κι όταν γύρισε την διατροφή της στην Παλαιολιθική Δίαιτα όλα άλλαξαν.
Μέσα σε τρεις μήνες μόνο είχε περισσότερη επιτυχία με το κολάζ από κάθε άλλο είδος τέχνης με το οποίο έχει καταπιαστεί ως τότε.
Δουλεύει ,τα κολάζ της ψηφιακά. Παρόλα αυτά, πάντα προσπαθεί να κάνει τα κολάζ της να φαίνονται λες και είναι σε χαρτί. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου ψηφιακά τρικ όπως βέκτορς, ή διαφάνειες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites