Συνάντηση με τον Δήμαρχο πραγματοποίησε το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πρέβεζας συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ> με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπαΐλη .
Σκοπός της συνάντησης η συζήτηση και ενημέρωση επί θεμάτων που είχε θέσει ο Σύλλογός μας και αφορούσαν την ομαλή λειτουργία  της πόλης και την καθημερινότητα των δημοτών.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την καθαριότητα της πόλης , την ύδρευση και αποχέτευση , τις πολεοδομικές παραβάσεις, κυρίως στο Ιστορικό Κέντρο, την εξωτερική εμφάνιση του Δημοτικού Καταστήματος, το Κοιμητήριο, την ίδρυση Ιστορικού Μουσείου στο κτίριο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, το κάστρο του Παντοκράτορα, τον βιολογικό καθαρισμό, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, την Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, το Ναυτικό Μουσείο, το κτίριο της πρώην Λέσχης Αξιωματικών φρουράς Πρέβεζας, το Νοσοκομείο, τις παιδικές χαρές, την νέα Εθνική Οδό Πρέβεζας – Αμφιλοχίας (στάδιο κατασκευής παραϊόνιας οδού) δημόσια W.C. ,το Δημοτικό καταφύγιο ζώων και τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πόλη, τα Ιαματικά Λουτρά, Πολιτισμός και Πολιτιστικές δράσεις.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αφού ενημερώθηκε από τον κ. Δήμαρχο για τα παραπάνω θέματα , στη συζήτηση που ακολούθησε ανέδειξε  μια σειρά από δυσλειτουργίες  και παραβάσεις  νόμων και δημοτικών αποφάσεων ,που υποβαθμίζουν την λειτουργία της πόλης και την ποιότητα ζωής των δημοτών και συγχρόνως προκαλούν φθορές  και καταστροφές  στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Παράλληλα κατέθεσε για αρκετά  από τα προς συζήτηση θέματα  τις δικές του  αυτονόητες και σύντομες προτάσεις , που αν  ληφθούν υπόψη από την δημοτική αρχή  και υπάρξει και η ανάλογη πολιτική βούληση για την υλοποίησή τους , θα βελτιωθεί προς το καλύτερο η λειτουργία και η εικόνα της πόλης  και οι πολίτες θα ασκούν πιο αποδοτικά τις υποχρεώσεις τους , αλλά και θα εισπράττουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τα δικαιώματά τους.

                                                         Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΠΡΕΒΕΖΑ”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites