Τρίτη, 29/09/2020

Με χαμόγελα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα γέμισε το Επιμελητήριο Άρτας

Άρτα, 19-12-2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με χαμόγελα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα γέμισε το Επιμελητήριο Άρτας την Κυριακή το πρωί, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, πια, Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή.
Η θεατρική ομάδα «εν οδώ» ταξίδεψε τους μικρούς μας φίλους στην Παλιά Ελλάδα  του 1950 και μέσα από μια ιστορία αγάπης ανέδειξε τα παλαιά επαγγέλματα του ντελάλη, του λούστρου, του τσαγκάρη, του μπαρμπέρη, του καφετζή, της μοδίστρας, της γκουβερνάντας, του μπάτλερ, του πλανόδιου φωτογράφου κ.α΄.
Ήταν μια μουσικοχορευτική παράσταση στην οποία τα παιδιά συμμετείχαν ουσιαστικά, ψυχαγωγήθηκαν και γέλασαν με την ψυχή τους.  Συμμετείχαν τα μέλη της ΑΜΚΕ «ΕΝ ΟΔΩ» Αντώνης Γάκης, Πάνος Νάκας, Ελευθερία Φιντίκη, Έλενα Θάνου, Τάκης Βάγιας.
Ακολούθησε μουσικό πάρτι και στη συνέχεια εργαστήρια χειροτεχνίας, όπου ηθοποιοί και παιδιά κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, στεφανάκια με αστέρια και αγγέλους κ.ά.
Τέλος, οι μικροί μας φίλοι δοκίμασαν Αρτινά προϊόντα και γεύσεις, προσφορά των εταιρειών-μελών του Επιμελητηρίου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Παπάζογλου ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία, αγάπη και πρόοδο. Όπως είπε, η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και αποτελεί θεσμό πια για το Επιμελητήριο Άρτας. Αναφορικά με το έργο που επιλέχθηκε υποστήριξε πως «στόχος του Επιμελητηρίου ήταν καταρχήν να προσφέρει ψυχαγωγία και κατά δεύτερον να γνωρίσουν οι νεαροί μας φίλοι τα επαγγέλματα που ασκούνταν στην παλαιά Ελλάδα και που με το πέρασμα των χρόνων έχουν χαθεί ή εκσυγχρονιστεί, καθώς ο τρόπος ζωής , οι ανάγκες των ανθρώπων και ο τρόπος παραγωγής πολλών προϊόντων άλλαξαν». Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες- χορηγούς της εκδήλωσης για την ευγενική προσφορά των προϊόντων και υπηρεσιών τους και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την ευγενική υποστήριξη της εκδήλωσης.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας, Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ, ΒΙΚΗ ΑΕ, Πηγές «Κωστηλάτα» ΑΕ, Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ,  Ανώνυμη Γαλακτοκομική Βιομηχανική Εταιρεία Υιοί Σ. ΜΠΑΦΑ, Κρουασάν ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ, Αρτοποιεία ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΑΒΕΕ, Συσκευαστήριο KROP –Κ.ΡΟΠΟΚΗΣ & ΣΤ.ΤΣΟΛΑΚΟΣ Ο.Ε-,  Ζαχαροπλαστεία «ΠΟΡΤΑΤΙΦ», «ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ» & “ZOOM SERIE” Άρτας, Σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ & ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Εστιατόρια «Στο Μονοπλιό» & «Πρωτομάστορας».
Το μπουφέ επιμελήθηκαν τα μέλη του Παραρτήματος Άρτας της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ