Παρασκευή, 25/09/2020

Λαμπερή έναρξη για το 3ο Μαγικό Χωριό στην Φιλιππιάδα!

Μάγοι, ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης ήταν πιστοί και φέτος ραντεβού τους με τους μικρούς τους φίλους, στην Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας όπου άνοιξαν σήμερα οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του 3ου Μαγικού Χωριού. 

 Παρά την επεισοδιακή έναρξη με μια πτώση του ρεύματος το θέμα λύθηκε γρήγορα και οι μαθήτριες του χορευτικού συλλόγου “Χορορότεχνον’ είχαν προετοιμάσει και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εμπνευσμένο κυρίως από τα Χριστούγεννα.

 Την Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας, η οποία θα φιλοξενήσει την πλειοψηφία των εκδηλώσεων, έχει γεμίσει από πολλά ξύλινα σπιτάκι με Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια, γλυκά, Λούνα Πάρκ για τους μικρούς και το σπίτι στου Άγιου Βασίλη στο οποίο περιμένει μικρούς και μεγάλους για να φωτογραφηθούν μαζί του.

 Αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμα μια χρονιά οι σύλλογοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου συμμετέχουν ενεργά στο εορταστικό πρόγραμμα με την παρουσίαση διαφόρων υπέροχων εκδηλώσεων.

 Στόχος του Δήμου Ζηρού και της Κοινωφελούς Εταιρίας του Δήμου (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΗ.) που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του 3ου “Μαγικού Χωριού”, είναι να δοθεί εορταστικό χρώμα στην πόλη της Φιλιππιάδας αλλά και σ’ όλες τις περιοχές του Δήμου Ζηρού.

 Σε λίγες ώρες θα αναρτηθεί και βίντεο από την λαμπερή έναρξη του 3ου Μαγικού Χωριού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ