Σάββατο, 26/09/2020

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας την Τετάρτη

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ  ΣΤΑ  ΧΕΡΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟΥ Ή
ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ 
ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  3.00 μμ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
 
Συνάδελφοι – συναδέλφισες 
Η μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών πνίγεται κυριολεκτικά από τραπεζικά δάνεια από φόρους που δεν μπορεί να αποπληρώσει, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους κυριολεκτικά σε απόγνωση. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία. 
Είναι απόρροια της κυβερνητικής πολιτικής που ακολουθείται την τελευταία 2Οετία, της επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζόμενων που κλιμακώνεται με εφαλτήριο την κρίση και το υψηλό χρέος, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που οδηγεί τα λαϊκά στρώματα σε σχετική και απόλυτη εξαθλίωση».
Δεν φτάνει που με τις πολιτικές τους μας οδηγούν κατά χιλιάδες στο περιθώριο και την εξαθλίωση, μας φορολογούν από το μικρότερο εισόδημα μας βαφτίζουν φοροφυγάδες αφού αντικειμενικά δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε και ΤΕΛΟΣ έρχονται να μας πάρουν ό,τι με πολύ μόχθο καταφέραμε μέχρι σήμερα στη ζωή μας.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε
ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ – ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ
Είναι γελασμένοι αυτοί οι «κύριοι» αν νομίζουν ότι το οργανωμένο, ταξικά προσανατολισμένο κίνημα θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Θα προχωρήσουμε σε επανασύνδεση του ρεύματος.
Θα κόψουμε τα χέρια σε όποιον αετονύχη μαυραγορίτη προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πάρει το σπίτι κάθε ανέργου, εργαζόμενου, αυτοαπασχολούμενου η αγρότη.  
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα Σωματεία τους και να δώσουν μάχη για να έχουν αυτά ταξικό χαρακτήρα και προσανατολισμό.
Μαζί να οργανώσουμε Επιτροπή Αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.
Περιφρουρούμε τις κατακτήσεις μας, αγωνιζόμαστε κόντρα στα σχέδια των Βιομηχάνων – Εφοπλιστών – Τραπεζιτών – Μεγαλεμπόρων που μέσω των πολιτικών τους υπηρετών, των αστικών κομμάτων – ΕΕ, που θέλουν να μας μετατρέψουν στους σκλάβους του 21ου αιώνα.
Μαζί να οργανώσουμε Επιτροπές Αγώνα των Σωματείων σε κάθε γειτονιά και μαζί με τις οργανώσεις γειτονιάς των υπόλοιπων Συνδικάτων, των ΕΒΕ, των γυναικών και των νέων της λαϊκής οικογένειας, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό. 
Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη για όλους.
Καμία κατάσχεση και κανείς πλειστηριασμός δεν θα περάσει.
 
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΟΔΗΓΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΟΤΑ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ    Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ   Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ