Κυριακή, 27/09/2020

Δεύτερη συνάντηση εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χαράς

photo αρχειου
Συνεχίζονται οι  προετοιμασίες για την έναρξη  του Χριστουγεννιάτικου χωριού της Χαράς που θα λειτουργήσει για 4η συνεχή χρονιά στην πλατεία Δικαστηρίων της Πρέβεζας και ήδη τα συνεργεία του Δήμου τοποθετούν τα ξύλινα σπιτάκια  μετατρέποντας το χώρο  σε ένα μικρό χωριό, με πολλές- πολλές χριστουγεννιάτικες γωνιές, παρέες και δραστηριότητες.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ομάδες εθελοντριών και εθελοντών θα «σηκώσουν » το βάρος της λειτουργίας του Χωριού και για να οργανωθούν αποτελεσματικά οι ομάδες θα γίνει συνάντηση την Τετάρτη  στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.
Το Χωριό  αποτελεί τη χαρά των παιδιών και όχι μόνο  αφού σε πολλές από τις γωνιές του, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις, να παίξουν με την καρδιά τους, να ψυχαγωγηθούν, να εκπαιδευτούν και να απασχοληθούν δημιουργικά.  Το κεντρικό πρόγραμμα της κάθε ημέρας θα διαδραματίζεται στην κεντρική εξέδρα του χωριού, όπου σύλλογοι, φορείς, χορευτικά και καλλιτεχνικά σχήματα θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους. Η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς και οι πλούσιες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν 16 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν 6 Ιανουαρίου του 2017.
Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό  της χαράς» θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (μουσική, χορό, θέατρο κλπ) καθώς και τα Χριστουγεννιάτικα Βazzar όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Ακόμη ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος, θα μπορεί να παρουσιάσει χορούς , ήθη ,έθιμα και εδέσματα της τοπικής παράδοσης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και έτσι να έχουν όλοι οι επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από τα κοντά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των γιορτινών ημερών στην περιοχή της Πρέβεζας.
Όσοι ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου χωριού , καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι 9 Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση του αναλυτικού προγράμματος των εκδηλώσεων

 

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Γραφείο Δημάρχου κ. Κοψάρη Δήμητρα τηλ 2682360656 κ. Γιαμά Σοφία τηλ. 2682360610 κ. Ρούσσο Δημήτρη 2682025325.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ