Πέμπτη, 24/09/2020

Επιχειρηματικοί κολοσσοί και απλοί πολίτες έγιναν ΕΝΑ για την Αρχαία Κασσώπη

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή τόσο των απλών πολιτών όσο και των επιχειρηματιών όλης της χώρας στο πρόγραμμα Crowdfunding που πραγματοποιεί η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με το Σωματείο Πολιτών «Διάζωμα» για την αναστήλωση του Θεάτρου της Αρχαίας Κασσώπης.
Απομένουν μόλις 20 ημέρες πριν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί και ο στόχος έχει σχεδόν επιτευχθεί.
Πάνω από 70 χιλιάδες ευρώ έχουν συγκεντρωθεί για την μελέτη αναστήλωσης του Αρχαίου Θεάτρου της Κασσώπης και για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό συνέβαλαν με τις δωρεές τους κυρίως απλοί Έλληνες πολίτες, αλλά και επιχειρηματικοί κολοσσοί της χώρας μας, όπως η εταιρία Ελαίς με συνεισφορά πάνω απο 5 χιλιάδες ευρώ, τα Ελληνικά Πετρέλαια που βρίσκονται στην κορυφή με συνεισφορά 10 χιλιάδες ευρώ, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου που συνέλαβε καθοριστικά με την σειρά της με το ποσό των 5,5 χιλιάδων ευρώ και πολλοί άλλοι.
 Μέσω της crowdfunding πλατφόρμας act4Greece συγκεντρώνονται χρήματα για να γίνουν οι μελέτες αποκατάστασης του θεάτρου και να «ξεκλειδωθεί»η χρηματοδότηση για την αναστήλωσή του με πόρους του ΕΣΠΑ.Το ΔΙΑΖΩΜΑ χρειάζεται λοιπόν τη βοήθεια όλων μας. Στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια, το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης θα αποκτήσει και πάλι ζωή! Θα συνεχίσει να επιτελεί τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε!Προσφέροντας ο καθένας μας κάτι μικρό, μπορούμε όλοι μαζί να επιτύχουμε κάτι σπουδαίο για τον πολιτισμό και την ιστορία του πανέμορφου και παραμελημένου αυτού τόπου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ