Σάββατο, 26/09/2020

Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα

Την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό, στην πλατεία δικαστηρίων στην Πρέβεζα. Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία της Πρέβεζας και στον χώρο ανάμεσα από την πλατεία δικαστηρίων και την πλατεία Ανδρούτσου και παρακολούθησε τα χορευτικά σχήματα, της περιοχής μας.

 Στην έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού, μια σειρά από σύλλογοι, έκαναν την εμφάνισή τους και συμμετείχαν, ενώ πιο όμορφο από ποτέ ήταν το ντεκόρ και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που έγινε σε σπιτάκια, αλλά και στο φόντο.

 Η μεγάλη έκπληξη ήταν η επίσκεψη του Αι Βασίλη στο «Χωριό της χαράς» όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα από το Ζαχαρόσπιτο που είναι ένα από τα ξύλινα σπιτάκια που τα παιδιά θα δημιουργούν μαζί με τους εθελοντές

 Ο διάκοσμος στο χώρο φέτος είναι ξεχωριστός και σε αυτό συνέβαλλαν οι εθελοντές και οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμός Αντικειμένων του Δημόσιου ΙΕΚ Πρέβεζας που έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά με πολύ κέφι και φαντασία.

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους δεκάδες εθελοντές που και φέτος πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά αυτή η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην πόλη μας!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ