Άδωνις Γεωργιάδης για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:”Δεν έχουν Τσίπα.Ξεφτίλες εντελώς” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ άσκησε από την Φιλιππιάδα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο Δήμο Ζηρού χθες Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της περιοχής, ενώ λίγο πριν είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζη στο Δημαρχείο.

Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκαν δεκάδες φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και τον προλόγισαν ο πρόεδρος της  ΝΟΔΕ κ. Νίκος Τζίμας και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ζηρού κ. Γιολδάσης, ο οποίος διάβασε και τους χαιρετισμούς του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και του Βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ κ. Στέργιου Γιαννάκη, ο οποίος απουσίαζε λόγω της ομιλίας του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Γεωργιαδης απευθυνόμενος στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό της χώρας μας Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση κατηγορώντας τον πως έδωσε ένα show με την ανακοίνωση της παροχής  13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους για να δικαιολογήσει την “αποτυχία” με την ελάφρυνση χρέους στο eurogroup την οποία αποκάλεσε πέτσινο θρίαμβο, ενώ είπε πως έκανε αυτό το διάγγελμα χωρίς να συνεννοηθεί με τους θεσμούς διακινδυνεύοντας σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη την ίδια την πορεία του προγράμματος και την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη,”Δυστυχώς η πρώτη φορά αριστερά θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των Ελλήνων πολιτών για πολλές δεκαετίας, διότι πρώτη φορά αριστερά έφερε πρώτη φορά τέτοια καταστροφή που δεν την έχει δει ο τόπος μας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τέτοια καταστροφή έφερε ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέας του στην Ελλάδα.Νομίζει ότι απευθύνεται σε Ιθαγενείς που θα τους πετάξει μερικές χάντρες και θα θαμπωθούν οι Ιθαγενείς από τις χάντρες που τους δίνει. Προσέξτε τι θράσος έχει αυτός ο άνθρωπος που λέγεται Αλέξης Τσίπρας.Βγήκε χθες σε διάγγελμα και είπε “υλοποιούμε την προεκλογικές μας δέσμευση για 13η σύνταξη” Αφού έχει κόψει την ενδέκατη και την δωδέκατη, αφού οι εισφορές υπέρ ΕΟΠΥ 2% και 6% έχει πάρει τα διπλά λεφτά από όσα δίνει χθες, δηλαδή αφού σε πάει 30% κάτω σου δίνει και ένα 10% και σου λέει μάλιστα να του πεις και ευχαριστώ που σου δίνει ένα 10% από αυτό που σου έχει κόψει.Δεν έχει ντροπή, δεν έχει φραγμό, μπροστά στο να σώσει την καρέκλα του μπορεί να πει το κάθε ψέμα. “
“Αυτός ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορούσε το PSI ως εθνική προδοσία, που ήταν κούρεμα χρέους 140 δις το επόμενο 24ωρο, παρουσίασε ως θρίαμβο τα 45 δις έως το έτος 2060 και πράγματι για μερικές ώρες κάποιοι τσιμπήσανε. Μέχρι το πρωί όμως και οι βουλευτές του για να πούμε την αλήθεια, είχανε πάρει είδηση ότι ο θρίαμβος ήτανε πέτσινος”
Επίσης ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε απατεώνα τον πρωθυπουργό αναφερόμενος στις υποσχέσεις που εκείνος έκανε προεκλογικά στη Θεσσαλονίκη λέγοντας μεταξυ άλλων “Μόνο ότι θα μας βρει γκόμενες δεν μας υποσχέθηκε, ότι του κατέβηκε στο μυαλό το υποσχέθηκε ο απατεώνας”
Από τα βέλη του δεν γλύτωσε και ο πρώην υπουργός οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης επικαλούμενος μάλιστα τα θεία “Έβαλε υπουργό οικονομικών τον Γιάνη με ένα ν Βαρουφάκη, έλα Χριστέ και Παναγία.Ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθούσε να χειρίζεται το μέλλον των παιδιών μας ένας άνθρωπος που λέει οτι αποφάσισε αυτός μόνος του ότι το όνομα του θα το γράφει με ένα Ν, γιατί αν το γράφει με 2 Ν δεν του αρέσει. Και αυτός πήρε στα χέρια του το μέλλον των παιδιών σας. Και τι έκανε;τα έκανε αναμενόμενα θάλασσα.”
“Πετάει ο γαίδαρος του λέει ο κ. Σόιμπλε; Πετάει του λέει ο Τσίπρας …Υπέγραψε όλα εκείνα για τα οποία έλεγε όχι η προηγούμενη κυβέρνηση.Εμείς ήμασταν οι γερμανοτσολιάδες προσκυνημένοι που δεν ξέραμε να κάνουμε διαπραγμάτευση και ήρθαν αυτοί οι λεβέντες και υπογράψανε τα πάντα”
Ο κ.Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προσφυγικό κατηγορώντας την κυβέρνηση πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέες Αμυγδαλέζες, κάτι για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση χρησιμοποιούσε εναντίον της τότε κυβέρνησης Σαμαρά.
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως δεν μπορεί να υποσχεθεί παροχολογία, το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για να μην αναγκάζονται τόσοι νέοι Έλληνες να μεταναστεύουν στο εξωτερικό ενώ για τον πρόεδρο του κόμματος είπε χαρακτηριστικά.”Αν ο Ελληνικός λαός έχει σήμερα μια ελπίδα, αυτή είναι μόνο ένα όνομα, ο Κυριάκος.”
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με τον αγιασμό στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites