Από 17 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου το “3ο Μαγικό Χωριό” Φιλιππιάδας

Έντονο το ενδιαφέρον συλλόγων και φορέων για συμμετοχή στις εκδηλώσεις
Στις 17 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του ‘3ου Μαγικού Χωριού’ Φιλιππιάδας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2017.
Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έγινε, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της Δ. Ε. Φιλιππιάδας, όπου συζητήθηκε η συμμετοχή των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του ‘3ου Μαγικού Χωριού’. Στόχος του Δήμου είναι να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρώματα γιορτής στις φετινές γιορτές και να ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.  
Ο κ. Γκάρτζιος, αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συλλόγων και φορέων για το σχέδιο προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων και τις ενέργειες του Δήμου και ζήτησε τη συμμετοχή όλων.
Όπως ανακοίνωσε οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος στην κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας, όπου θα υπάρχουν στολισμένα σπιτάκια, ‘Άγιος Βασίλης’, παιχνίδια για παιδιά, ενώ θα οργανωθούν και αρκετές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Κάλεσε όλους να γίνουν μέρος μιας μεγάλης γιορτής και να συμβάλουν στη διαμόρφωση της εορταστικής ατμόσφαιρας.   
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων δεσμεύτηκαν να απαντήσουν το συντομότερο δυνατό για τις εκδηλώσεις που προτίθενται να παρουσιάσουν τόσο στο πλαίσιο του ‘3ου Μαγικού Χωριού’ Φιλιππιάδας, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες. Με την κατάθεση των προτάσεων θα καταρτιστεί και το τελικό πρόγραμμα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαβασιλείου, Ρίζος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κάλλης, πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων και πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και φορέων.
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου η συνάντηση στο Θεσπρωτικό
Ανάλογη συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Θεσπρωτικού, όπου θα συζητηθούν και θα προγραμματιστούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Θεσπρωτικού και των Τ.Κ. της Δ.Ε..  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Aναβίωσαν το παραδοσιακό «Καγκελάρι» οι Παπαδιώτες

03/05/2019, 11:17 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για την “Διατροφή στην Παιδική ηλικία” από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζηρού

15/11/2018, 3:07 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ : Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου

08/09/2018, 3:42 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Μέχρι τη Δευτέρα 20 Αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας

17/08/2018, 10:52 πμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Η παράδοση συναντάει τη γεύση στο 2ο Συμπόσιο Γαστρονομίας στο Θεσπρωτικό

22/07/2018, 12:11 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ : Πρόγραμμα 2ου Συμποσίου Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου

14/07/2018, 5:09 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Σε λειτουργία ο νέος Σταθμός του ΚΤΕΛ Πρέβεζας στην Φιλιππιάδα

19/06/2018, 3:44 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ

Θεσπρωτικό : Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Γυναικών

23/05/2018, 10:42 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites