Συνάντησεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου

Συνάντηση του  Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Διευθυντή  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Βασιλάκου με τον Γενικό Διευθυντή Αστυνομίας Αργυροκάστρου κ. Arian Feri, στα Ιωάννινα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (03-11-2016) στα Ιωάννινα, συνάντηση εργασίας του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Βασιλάκου, με τον Γενικό Διευθυντή Αστυνομίας Αργυροκάστρου για τα σύνορα και τη μετανάστευση, κ. Arian Feri.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, συμμετείχαν ακόμη από ελληνικής πλευράς, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Μουσελίμης, ο αρμόδιος Υποδιευθυντής για θέματα συνοριακής φύλαξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Κιτσαράς και η αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, Υπαστυνόμος Α΄ Αλίκη Μάνδαλου.
Από την πλευρά της Αλβανικής Αστυνομίας συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Συνοριακής Φύλαξης Αργυροκάστρου, κ. Arben Nikolla, ο Προϊστάμενος Ανακριτικού Τμήματος Αργυροκάστρου, κ. Rami Ruci, ο Αξιωματικός Σύνδεσμος της Αλβανίας στη χώρα μας κ. Bujar Mema, ο Αξιωματικός Δικαστικής Αστυνομίας Αργυροκάστρου για τα σύνορα και τη μετανάστευση κ. Vilson Dine και η Υπεύθυνη Τμήματος Μετανάστευσης & Συνόρων κα Ludmilla Harshova.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, ιδίως στους τομείς του διασυνοριακού εγκλήματος, της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης μετανάστευσης.
Παράλληλα, αξιολογήθηκε και αναδείχθηκε το πολύ καλό επίπεδο της μέχρι τώρα αστυνομικής συνεργασίας και διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Βασίλης Βράστος : Ένας σπουδαίος συνδικαλιστής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ιωαννιτών

26/09/2023, 6:46 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκε Διήμερο Εκδηλώσεων στους Καλαρρύτες

03/08/2023, 2:31 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Νεκρή 21χρονη – Την παρέσυρε φορτηγό

06/07/2023, 7:26 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τι κάνουν τα Plásmata την τελευταία τους εβδομάδα στα Γιάννενα

03/07/2023, 7:23 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου

18/06/2023, 11:58 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στα Γιάννενα αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου

18/06/2023, 10:56 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites