Κυριακή, 15/12/2019

Προγραμματική σύμβαση για την «παρακολούθηση δυνητικώς τοξικών μικροφυκών στον Αμβρακικό Κόλπο (Π.Ε. Πρέβεζας)

Στήριξη της λειτουργίας ΜΕΔΚΕ, ΚΕΘΕΑ κ.α.
Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συνεχίσει επίσης να στηρίζει και τα επόμενα δύο χρόνια τη λειτουργία του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας, καθώς με απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος ενέκρινε τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ύψους 117.000 ευρώ.
Με άλλες αποφάσεις η Επιτροπή ενέκρινε:

  • Την στήριξη της λειτουργίας των μονάδων του ΚΕΘΕΑ στην Ήπειρο, μέσω της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με προϋπολογισμό 25.000 ευρώ για δύο έτη.
  • Την κάλυψη για δύο έτη λειτουργικών αναγκών του λαογραφικού μουσείου «Αγάπιος Τόλης», μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Ζαγορίου, συνολικού προϋπολογισμού 10.000 ευρώ.
  • Την κάλυψη αναγκών στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (προμήθεια καθισμάτων), συνολικού προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, μέσω υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ).
  • Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης, (ύψους 4.500 ευρώ) με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης για την «παρακολούθηση δυνητικώς τοξικών μικροφυκών στον Αμβρακικό Κόλπο (Π.Ε. Πρέβεζας) για την περίοδο 2016/2017.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ