Για το Κολυμβητήριο της Πρέβεζας θα κάνετε κάτι κύριε Μπάρκα;;;

Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε το δελτίο τύπου του Κυβερνητικού Βουλευτή Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα με το  οποίο ανακοινώνει την αποκατάσταση και ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Γηπέδου Τέννις στη Φιλιππιάδα μέσω του Προγράμματος Δημοσίων επενδύσεων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Σίγουρα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για τους αθλητές που είναι κυρίως μικρά παιδιά στην Φιλιππιάδα αφού θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων δίνοντας τους έτσι την δυνατότητα να προπονούνται κάτω από καλύτερες συνθήκες.
 Με την ευκαιρία λοιπόν αυτής της πολύ καλής είδησης θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον Βουλευτή Πρέβεζας ότι στον Νομό υπάρχουν και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που χρίζουν ίσως ακόμα μεγαλύτερης προσοχής, όπως το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας το οποίο είναι το μοναδικό στο Νομό και τα τελευταία χρόνια δυστυχώς δεν τυγχάνει της δέουσας προσοχής από το Δήμο Πρέβεζας.
Το θέμα απασχολεί την τοπική κοινωνία η οποία απαιτεί το Κολυμβητήριο της πόλης μας να λειτουργήσει ξανά με ασφάλεια,όλο τον χρόνο, μάλιστα έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την επικαιρότητα, ενώ είναι σε εξέλιξη και η προσπάθεια συγκρότησης επιτροπής πολιτών η οποία θα “κυνηγήσει ” πιο συστηματικά το θέμα.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κ. Μπάρκα πως εξαιτίας της κατάστασης του Κολυμβητηρίου, είναι αβέβαιη η υλοποίηση στο Νομό μας, του προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με το οποίο τα παιδιά της Γ΄Τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων της χώρας θα κάνουν μαθήματα κολύμβησης.
Τα περισσότερα παιδιά της χώρας μας συμμετείχαν ή πρόκειται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Για τα παιδιά του Νομού Πρέβεζας όμως η συμμετοχή τους είναι αβέβαιη …
Σαν μέσο καλούμε το Βουλευτή να επιληφθεί προσωπικά αυτού του τόσο σημαντικού θέματος, ώστε και τα παιδιά της Πρέβεζας να έχουν πρόσβαση σε ασφαλής και σύγχρονους αθλητικούς χώρους όπως δικαιούνται σαν όλα τα παιδιά του κόσμου!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites