Κυριακή, 05/07/2020

ΑΘΩΟΣ και με τη βούλα της δικαιοσύνης ο Γιάννης Γιαμάς!

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λέει μια παροιμία και όπως φάνηκε αντιπροσωπεύει απόλυτα τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννη Γιαμά!
Παρά τους τόνους λάσπης που εξαπέλυαν εναντίον του επί μήνες, διάφοροι κονδυλοφόροι-αυτόκλητοι ραδιοφωνικοί δικαστές, η αθωότητα του πρώην προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννη Γιαμά αποδείχθηκε στα πραγματικά δικαστήρια σήμερα το μεσημέρι όπου πραγματοποιήθηκαν στο τριμελές πλημμελειοδικείο Πρέβεζας τρεις δίκες στις οποίες αθωώθηκε και στις τρεις!Η μία αφορούσε, Απιστία κατά του Ελληνικού Δημοσίου για το θέμα της Μαρίνας και την καθυστέρηση καταβολής ενοικίου του 1ου εξαμήνου από τον επενδυτή της Μαρίνας και οι άλλες δύο υποθέσεις ήταν για παράβαση καθήκοντος που αφορούσαν τη μη σφράγιση του Τουριστικού Περιπτέρου και την αυθαίρετη κατασκευή καταστήματος σε κοινόχρηστο χώρο.
Και οι τρεις κατηγορίες κατ έπεσαν αφού τα στοιχεία της υπεράσπισης ήταν ακλόνητα με αποτέλεσμα και στις 3 δίκες ο Γιάννης Γιαμάς να αθωωθεί ομόφωνα και πανηγυρικά.
Μάλιστα για την υπόθεση της Μαρίνας ο Πρόεδρος του δικαστηρίου είπε κηρύσσοντας τον αθώο «όχι μόνο δεν προέκυψε ζημία για το Ελληνικό Δημόσιο αντίθετα προέκυψε όφελος».  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ